Yandex Metrica

Her adımda kazıklandım! İngiliz turistten şoke eden Türkiye açıklaması! Turizme balta vuruluyor

Her adımda kazıklandım! İngiliz turistten şoke eden Türkiye açıklaması! Turizme balta vuruluyor

Türk turizmene fahiş fiyat baltası! Enflasyonu bahane eden işletmeler fahiş fiyatlar ile Türkiye'nin turizm notuna zarar vermeye devam ediyor. Son olarak İngiliz turist Türkiye'deki içler acısı durumu, "Her adımımda kazıklandığımı hissettim" diyerek ifade etti.

Gündem

03.09.2024, 15:41

İngiliz turistler Türkiye'de giderek artan fahiş fiyatlardan rahatsız. Internette düşüncelerini paylaşan İngiliz tatilcilerden bazıları, Türkiye'yi ilk defa bu kadar sessiz gördüklerini, bazıları da fiyatların arttığını ifade ediyor.

Konuya ilişkin Tiktok'ta paylaşım yapan tatilciler, "Türkiye'nin popüler tatil noktaları birkaç yıl içinde hayalet kasabalara dönebilir" ifadelerini kullandı.

Irak'tan paramotorla gelmişlerdi! Etkisiz hale getirilen teröristlerin kimlikleri belli oldu! Irak'tan paramotorla gelmişlerdi! Etkisiz hale getirilen teröristlerin kimlikleri belli oldu! Haberi Görüntüle

FAHİŞ FİYATLARA TURİST TEPKİSİ

Türkiye'deki tatil beldelerinin bu kadar ıssızlaşması konusunda kaygı duyanların paylaşım noktası haline geldiği kaydedilirken, slimwadie5 isimli sosyal medya kullancısı, sadece bir yıl öncesine göre fiyatlardaki keskin artışa ilişkin şaşkınlığını paylaştığı bir video yayımladı.

İngiliz turist, 120 pound ödeyerek sürat teknesi deneyimlediğini belirtirken, "Ancak daha sonra 20 pound gibi daha uygun fiyata da buldum. Burger King'de 5 euroya hamburger yedim. Ancak şu anda oturduğum mekanda burger 12 pound, su 2 pound." dedi.

Bu fiyatlar Londra ile aynı diyerek sözlerine devam eden turist, "Kız kardeşim ve onun küçük ailesi, bir daha Türkiye'ye gelmeyeceklerini söyledi. Burada Türkiye'de turizmin birkaç yıl içinde öleceğine ilişkin iletiler grüyorum." diye konuştu.

MHP'den Bahçeli ile ilgili dezenformasyon açıklaması: 'İçişleri Bakanlığı ile paylaşıldı' MHP'den Bahçeli ile ilgili dezenformasyon açıklaması: 'İçişleri Bakanlığı ile paylaşıldı' Haberi Görüntüle

MARMARİS BOMBOŞ KALDI

Bir başka turist ise paylaştığı videoda, Türk tatil beldesindeki sessizliğe dikkat çekeren, Marmaris'in alışılmışın dışında sakin olduğu vurgusunu yaptı.

Yaz aylarındaki canlılığı ile tanınan Marmaris'in bu yıl büyük bir değişim içinde olduğunu anlatan İngiliz turist "Burası ölü. Dün plaja gittik ve akşam 20:00'ye kadar plajda durduk, İçmeler'e yürüdük. Tüm restoranlar boştu. Garip bir hava var. Geçen gün de Marmaris merkezi ziyaret ettik. Sanki insanların yarısı ortadan kaybolmuştu. Bu çok tuhaf bir duygu. Sanki ara tatilde gelmiş gibiydik." diye konuştu.

Jenny, kendisini bazı şeylerin fiyatındaki yüksek artıştan çok şehirdeki sessizliğin etkilediğini belirterek, akşam saatlerinde bile dolan şezlonglarının boş kalmasının Marmaris için alışıldık bir durum olmadığına dikkat çekti.

Videonun altına yorum yapan kullanıcılardan biri "Kıbrıs'ta yaşıyorum ve burada da durum aynı." derken, bir başkası "Son yıldır yılda iki defa Türkiye'ye geliyorum. Muhtemelen bu son gelişim. Fiyatlar korkunç. Her adımımda kazıklandığımı hissettim. Dediğiniz gibi bir hava vardı ve yeni rezervasyon yaptırmadım." yorumunu yaptı.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading