Yandex Metrica

Herkesin merakla beklediği soruya yanıt geldi! Müge Anlı’dan kayıp 'Narin'i programında işleyecek mi? Müge Anlı ilk kez konuştu!

Herkesin merakla beklediği soruya yanıt geldi!  Müge Anlı’dan kayıp 'Narin'i programında işleyecek mi? Müge Anlı ilk kez konuştu!

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün yeni sezonun ilk programını yapacak. Yayında işlediği cinayetler yakından takip edilen gazetecei Müge Anlı’nın Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran konusuna değinip değinmeyeceği herkes tarafından merak edilirken ünlü sunucu, kayıp Narin ile ilgili ilk kez açıklamada bulundu. 

Gündem

02.09.2024, 11:40

Hafta içi her gün 10:00 ile 13:00 arasında ATV’de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert’in 17. sezonu bugün başlarken günlerdir tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği Narin Güran konusunu işleyip, işlemeyeceği merak ediliyordu. 

Erdoğan'dan yakın takip! Minik Narin olayı mercek altında: En ağır cezayı alacaklar Erdoğan'dan yakın takip! Minik Narin olayı mercek altında: En ağır... Haberi Görüntüle

MÜGE ANLI’YA NARİN İÇİN MESAJ YAĞDI

Programın yeni bölümlerine ait fragman dün bir kez daha 1.8 milyon takipçili ‘mugeanliatv’ adlı Instagram hesabından paylaşıldı.Tanıtımın altına yapılan ve Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'tan beri kayıp olan Narin Güran ile ilgili mesajlar dikkat çekti. Kullanıcılar "Açılış Narin ile olur umarım" , "Narin'i senin bulmanı dört gözle bekliyoruz" gibi yorumlar yaptı.

Türkiye'nin başvurusu Fransa'ya örnek oldu! Fransız vekilden dikkat çeken BRICS üyeliği açıklaması! Türkiye'nin başvurusu Fransa'ya örnek oldu! Fransız vekilden dikkat çeken BRICS... Haberi Görüntüle

MÜGE ANLI 'KAYIP NARİN' KONUSUNU İŞLEYECEK Mİ? 

Tüm Türkiye’nin haber almak için beklediği Narin Güran ile ilgili gelişmeler yakından takip edilirken, Müge Anlı’nın bu konuyu programa taşıyıp taşımayacağı merak konusu oldu. Ünlü sunucu Anlı, yayın öncesi ATV’de Kahvaltı Haberleri’ne konuk oldu. Anlı, Narin Güran ile ilgili sessizliğini bozdu. Açıklamasında ise şunları söyledi:

2024 YKS ek tercih Hukuk, Psikoloji, Tıp boş kontenjan sayısı | Ek yerleştirmede kaç kişi yerleşecek? 2024 YKS ek tercih Hukuk, Psikoloji, Tıp boş kontenjan sayısı... Haberi Görüntüle

ANNE VE BABASI BİZİMLE OLACAKTI AMA....

“Biliyorum herkes Diyarbakır’da kaybolan Narin ile ilgili konuyu ele almamı bekliyordu. Eğer yayın yasağı getirilmeseydi anne ve baba da bizimle beraber stüdyoda olacaktı ama yayın yasağından dolayı bu konuyu irdeleyemesek de gelişmeler oldukça ekran başından izleyicilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Bunun da haberini vermiş olayım.”

Karadeniz'de palamut bolluğu! Vatandaş balığa doyacak Karadeniz'de palamut bolluğu! Vatandaş balığa doyacak Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın merkez Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor. 

Soruşturma kapsamında aile ve mahallelerin ifadelerine başvurulmuştu. Arama çalışmaları 12 gündür devam ederken, soruşturma kapsamında elde edilen yeni deliller nedeniyle Tavşantepe köyü muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası olan S.G. gözaltına alındı. Yapılan inceleme sonucu S.G.'nin aracındaki DNA örneği ile küçük kızın kıyafetlerindeki DNA örneği eşleştiği belirlendi.

Öte yandan Narin'in bulunması için şu ana kadar 33 bin kişinin sorgulandığı öne sürüldü. Savcılıktan gelen talimat ile Narin'in ailesinin ise çapraz sorguda olduğu da öğrenilenler arasında.

 

Habere Tepki Ver

1

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading