Hindistan'da inek, İstanbul'da köpek! Bu sefer sahibi zarar verdi: Köpeğine tasma takmasını söyleyenleri yaraladı

Hindistan'da inek, İstanbul'da köpek! Bu sefer sahibi zarar verdi: Köpeğine tasma takmasını söyleyenleri yaraladı

Beşiktaş Maçka Parkı'nda köpeğini tasmasız gezdiren bir kişi, kendisini uyaran 1'i kadın 2 kişiyi darp etti. Zanlı, polis tarafından yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Gündem

29.09.2024, 16:32

Son dönemde sahipsiz köpekler ve nadiren de olsa sahipli köpeklerin verdiği zararlara yönelik haberler dolaşıken, bu defa da bir köpek sahibinin haberleri medyaya yansıdı.

Beşiktaş Maçka Parkı'nda 28 Eylül tarihinde yaşanan olayda, köpeğini tasmasız gezdiren bir kişi ile çevredeki vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Köpeğin tasmasız gezdirilmesinden rahatsız olan C.E. ve G.K. isimli kişiler, köpeğin sahibi D.Ö.'yü uyardı. Ancak bu uyarı sonrası tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Fenerbahçe Galatasaray maçı VAR hakemi kim? VAR'da hangi hakem var? Fenerbahçe Galatasaray maçı VAR hakemi kim? VAR'da hangi hakem var? Haberi Görüntüle

KÖPEĞİN SAHİBİ 2 KİŞİYİ DARBETTİ

Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemeye göre, köpeğin sahibi D.Ö., kendisini uyaran C.E. ve G.K.'yi darp etti. Maçka Parkı’nda yaşanan bu olay, vatandaşlar tarafından polise bildirildi. Darp edilen kişiler, olayın ardından şikayetçi olurken, zanlı D.Ö. polis tarafından kimliği tespit edilerek Şişli’deki evinde yakalandı.

Para piyasalarının gözü bu haberde! FED bugün faiz kararını açıklayacak Para piyasalarının gözü bu haberde! FED bugün faiz kararını açıklayacak Haberi Görüntüle

ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Gözaltına alınan D.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından "kasten yaralama", "tehdit" ve "hakaret" suçlamalarıyla adli makamlara sevk edildi.

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading