Yandex Metrica

Hırsızlığın böylesi pes dedirtti! Her gece balkondan çaldıkları şaşırttı!

Hırsızlığın böylesi pes dedirtti! Her gece balkondan çaldıkları şaşırttı!

Antalya'nın Serik ilçesinde yaklaşık 3 aydır bir apartmana dadanan hırsız, apartman sakinlerini canından bezdirdi. Vatandaşların esrarengiz hırsızın yakalanması için yetkililerden yardım istiyor.  

Gündem

25.06.2024, 16:42

Serik ilçesinde yaklaşık 3 aydır devam eden ve 5 katlı binanın zemin katında bulunan 2 daireye musallat olan harsız bina sakinlerini bezdirdi. Hırsız gece geç saatlerde ya da sabaha karşı gelip balkonda asılı olan çamaşırların için kadın iç çamaşarı çalarak kayıplara karışıyor. 

Defalarca güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde hırsızın bahçeye girdikten sonra direkt olarak balkondaki çamaşırlara yöneldiği, çamaşırları inceleyip kadın in iç çamaşırlarını alarak gözden kaybolduğu ortaya çıktı. 

'Kaçacak delik bulamayan PKK'lı teröristler ormanları yakmaya başladı': MSB, terör örgütünün hain planını deşifre etti 'Kaçacak delik bulamayan PKK'lı teröristler ormanları yakmaya başladı': MSB, terör... Haberi Görüntüle

BAYAN İÇ ÇAMAŞARI ÇALIYOR 

Hırsızlık olayının 3 aydır sürdüğünü ifade eden Altan A., "Yaklaşık 3 aydır bizim buraya bir hırsız dadandı. Önce ayakkabılar daha sonra çamaşırlar çalınmaya başladı. Bir hafta öncede emniyete haber verdik. Kamera kayıtları hepsi var. Bariz şekilde çamaşırların alındığı belli. Bunun yetkillilerden bir an önce çözülmesini istiyoruz. Evlerimizde ailemiz çocuklarımız var. Birkaç defa yakaladık ama kaçtı. Biz emniyete başvurumuzu yapmıştık. Burada zabıta ya da polisin beklemesiyle yakalanacak bir durum değil. Şahsın eşkâli kamera kayıtlarından zaten belli. Hırsız, genelde bayan iç çamaşırları çalıyor. Bence bu şahısta sapıklık var gibi. Bu yüzden bir ance bu olayın çözülmesini bekliyoruz" dedi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading