Yandex Metrica

Sitede Ara

Hollandalı uyuşturucu baronu Edirne'de aranıyor! Çete liderini bulana binlerce euro ödül!

Hollandalı uyuşturucu baronu Edirne'de aranıyor! Çete liderini bulana binlerce euro ödül!

Türkiye'ye kaçan Hollandalı uyuşturucu baronu Joseph Johannes Leidekkers'inn Edirne'de olduğu vebulan kişiye 300 bin Euro ödül verileceği öğrenildi. Edirne'nin cadde ve sokakalarına aranıyor yazılı afişleri asılan baronun Avrupa'da elde ettiği geliri Türkiye'de akladığı ortaya çıktı. 

Gündem

17.07.2024, 17:59

İstanbul Narkotik polislerinin geçtiğimiz aylarda kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarına yönelik 5 ilde düzenlenen operasyonlar kapsamında Avrupa'da nam salmış Hollandalı uyuşturucu baronu Joseph Johannes Leidekkers'in Türkiye'ye kaçtığı öğrenildi. 

Şirin Gözalıcı kimdir? Ferdi Tayfur'un neyi oluyor? Şirin Gözalıcı kimdir? Ferdi Tayfur'un neyi oluyor? Haberi Görüntüle

PARALARI AKLAMAK İÇİN TÜRKİYE'YE GELDİ

Hollanda basınında yer alan bilgilere göre baronunu Türkiye'ye kaçtığı ve kara paraları aklamak için Türkiye'ye geldiği ileri sürüldü. 

30 Ağustos bugün dolmuşlar bedava mı? İstanbul, İzmir ve Ankara'da yolcu minibüsleri ücretsiz mi? 30 Ağustos bugün dolmuşlar bedava mı? İstanbul, İzmir ve Ankara'da... Haberi Görüntüle

EDİRNELİLERE 300 BİN EURO ÖDÜL

Edirne'de olduğu düşünülen baronun cadde ve sokaklara ilanı asılarak 'wanted/aranıyor' afişleri asıldı. Hollandalı baronubulan kişiye 300 bin Euro ödül verileceği belirtilirken Belçika ise 200 bin Dolar ödül vereceğini duyurdu. 

Ece Üner Kemalizm'in dozunu kaçırdı: Atatürk doğmadan önce harp okulunu kurmuş! Ece Üner Kemalizm'in dozunu kaçırdı: Atatürk doğmadan önce harp okulunu... Haberi Görüntüle

AVRUPA GENELİNDE ARANIYOR

Hollandalı uyuşturucu baronunun ise Naci Y adındaki bir kişi üzerinden paraları akladığı ilgisine ulaşıldı. Naci Y.'nin evine düzenlenen operasyonda yakalanamadığı ancak kardeşinin gözlatına alındığı ortya çıktı. Operasyon sırasında çok sayıda kripto telefon, ele geçirildi. 

Uyuşturucu baronunun ise Hollanda'nın Rotterdam ve Atwerp kentindeki evlerine düzenlenen operasyonlarda ise kokain kaçakçılığı yaptığı öne sürülen babasının evinde 140 bin euro değerinde iki lüks saat ve lüks eşya ele geçirildi. Uyuşturucu baronunun babası Bolle Jos'un genelev müdürü olduğu öğrenildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading