Hostes Pırıl kimdir? Mehmet Ali Çatal'ın 1. buluşma videosundaki Pırıl kim?

Hostes Pırıl kimdir? Mehmet Ali Çatal'ın 1. buluşma videosundaki Pırıl kim?

Sosyal medyadaki buluşma videoları ile adından söz ettiren Mehmet Ali Çatal'ın videolarında oynayan kızların kim olduğu merak ediliyor. Son olarak 1. buluşma videosunda hostes Pırıl ile birlikte çektiği video sosyal medyada hızla paylaşıldı. Hostes Pırıl kimdir? Mehmet Ali Çatal'ın 1. buluşma videosundaki Pırıl kim? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

21.05.2024, 20:15

Mehmet Ali Çatal YouTube ve Instagram üzerinden yayınlanan buluşma videoları ile binlerce abone sayısına ulaştı. Mizah amaçlı çekilen videolar sosyal medyanın en çok paylaılan videoları arasında yer alıyor. Mehmet Ali Çatal'ın son paylaştığı videoda ise Pırıl isimli bir kadın yer aldı. Hostes Pırıl kimdir? Mehmet Ali Çatal'ın 1. buluşma videosundaki Pırıl kim? soruları ise videoyu izleyenler tarafından sorulmaya başlandı.

12 Ekim İstanbul elektrik kesintisi | BEDAŞ-AYEDAŞ elektrikler ne zaman, saat kaçta gelecek? 12 Ekim İstanbul elektrik kesintisi | BEDAŞ-AYEDAŞ elektrikler ne zaman,... Haberi Görüntüle

MEHMET ALİ ÇATAL'IN VİDEOSUNDAKİ PIRIL KİMDİR?

Mehmet Ali Çatal'ın son paylaştığı 1. buluşma videosunda Pırıl isiml genç bir kadın yer aldı. Pırıl'ın Hostes olduğu videoada belirtildi. Pırıl'ın kim olduğuna dair detaylı bilgiye internette rastlanmadı. 

Bedelli askerlik ne kadar olacak? 2025 bedelli askerlik ücreti kaç TL? Bedelli askerlik ne kadar olacak? 2025 bedelli askerlik ücreti kaç... Haberi Görüntüle

MEHMET ALİ ÇATAL KİMDİR?

Mehmet Ali Çatal, 1991'de dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 

Ardından Eskişehir Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünden mezun oldu. 

Birçok karikatür dergisinde ve gazetelerde çizimleri yayınlanmıştır.

Mehmet Ali Çatal, YouTube üzerinde de paylaştığı kısa filmleriyle adından söz ettirdi. 

Mehmet Ali Çatal; Kardeşlerim ve Yargı gibi dizlerde de rol almıştır.

Mehmet Ali Çatal'ın 4 adet kitabı bulunuyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading