Yandex Metrica

Humus-Rakka rotası üzerinden yola çıkmıştı! Sınır ötesinde operasyon: MİT uyuşturucu çetesini çökertti!

Humus-Rakka rotası üzerinden yola çıkmıştı! Sınır ötesinde operasyon: MİT uyuşturucu çetesini çökertti!

Suriye'den Türkiye'ye uyuşturucu sevkiyatı, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) sağladığı istihbarat ile engellendi. Yürtülen başarılı operasyonda Suriye'de özgürleştirilmiş bölgelerden (Barış Pınarı Harekatı - Fırat Kalkanı Harekatı - Zeytin Dalı Harekatı) Türkiye'ye uyuşturucu sevkiyatı ve ticareti yapan şebeke çökertilmiş oldu.  

Gündem

02.09.2024, 13:06

Terör örgütlerinin korkulu rüyası olan Milli İstihbarat Teşkilatı, zehir tacirlerine de göz açtırmıyor. Son olarak MİT’in istihbaratı Suriye’den Türkiye’ye uyuşturucu sevkiyatını engelledi.

Atatürk soslu maklube: FETÖ, Nihat Genç'in Veryansın TV'sini ele geçiriyor Atatürk soslu maklube: FETÖ, Nihat Genç'in Veryansın TV'sini ele geçiriyor Haberi Görüntüle

ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 

MİT'in sağladığı istihbari ve teknik bilgiler sonucunda Temmuz ve Ağustos ayında Barış Pınarı Harekat bölgesinde Rasulayn ve Tel Abyad Askeri Şurtaların gerçekleştirdiği operasyonlarla uyuşturucu şebekesinin içinde yer alan 26 şahıs gözaltına alındı.

Pera Palas'ta Gece Yarısı 3. sezon ne zaman? Yeni sezon çıkacak mı? Pera Palas'ta Gece Yarısı 3. sezon ne zaman? Yeni sezon... Haberi Görüntüle

UYUŞTURUCULAR HUMUS-RAKKA ROTASI ÜZERİNDEN YOLA ÇIKMIŞTI 

Türkiye'ye gönderilmek üzere bekletilen toplamda 621 bin captagon tipi hap, 50 kilogram Afgan macunu, 208 gram metamfetamin (ateş-buz) ele geçirildi. Uyuşturucu şebekesinin 3 aracına el konulurken 6 ev ve bir depo etkisiz hale getirildi.

Uyuşturucunun Lübnan'dan hareketle Humus-Rakka rotası üzerinden özgürleştirilmiş bölgelere geldiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading