İBB kovduk diye kandırmış! Savcı katili teröristi öven kadın, CHP'li vekilin aracından çıktı!

İBB kovduk diye kandırmış! Savcı katili teröristi öven kadın, CHP'li vekilin aracından çıktı!

Terör saldırısıyla şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ardından yaptığı skandal paylaşım ile gündeme gelen ve CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'ın sekreteri olduğu belirlenen İBB çalışanı Ezgi Yıldız'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı.  Yaptığı payşamından sonra İBB tarafından işine son verildiği açıklanan Yıldız'ın Günaydın'a ait makam araçlarını kullanmaya devam ettiği öğrenildi.   

Gündem

02.10.2024, 14:07

CHP'ye geçen İBB'de çalıştığı öğrenilen DHKP-C sempatizanı Ezgi Yıldız isimli şahsın da, terör saldırısıyla şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz hakkında yaptığı skandal paylaşım ortaya çıkmıştı.

Bakan Fidan'dan dünyaya Gazze ve Lübnan çağrısı! 'Daha geniş bir çatışma riskiyle karşı karşıyayız' Bakan Fidan'dan dünyaya Gazze ve Lübnan çağrısı! 'Daha geniş bir... Haberi Görüntüle

SKANDAL PAYLAŞIM: ADALET, ADALET SARAYINDA SAĞLANIR!

Savcı Mehmet Selim Kiraz, 31 Mart 2015 tarihinde İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde şehit edilmişti. Terör örgütü DHKP-C tarafından rehin alınan savcı Kiraz, saatler süren rehine krizinin ardından düzenlenen operasyon sırasında şehit olmuştu. CHP PM üyesi Gökhan Günaydın'ın sekreteri olduğu belirlenen Ezgi Yıldız, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın saldırı anındaki fotoğrafını paylaşarak "Adalet, adalet sarayında sağlanır" ifadelerini kullanarak skandal bir paylaşıma imza atmıştı. 

Galatasaray-PAOK maçı şifresiz mi? GS-PAOK maçı hangi kanalda? Galatasaray-PAOK maçı şifresiz mi? GS-PAOK maçı hangi kanalda? Haberi Görüntüle

İBB 'İŞİNE SON VERDİK' DEMİŞTİ! 

Ezgi Yıldız'ın paylaşımının ardından  İBB'den yapılan açıklamada "Çalışanın iş akdi 30.03.2023 tarihi itibariyle feshedilmiştir" denilmişti. AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek ise Ezgi Yıldız'la ilgili yeni bir bilgiyi paylaştı. 

Son dakika: KPSS ortaöğretim sonuçları açıklandı Son dakika: KPSS ortaöğretim sonuçları açıklandı Haberi Görüntüle

HANİ İŞİNE SON VERMİŞTİNİZ? 

Osman Gökçek, İBB tarafından işine son verildiği açıklanan Yıldız'ın, aylar sonra CHP'li Günaydın’a ait makam aracını kullanmaya devam ettiğini belirterek, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na "Hani Savcı Mehmet Selim Kiraz'a alçak tweet atan kızı işten atmıştınız?" diye sordu.

Faciaya ramak kalmıştı! 35 yolcusu olan şehirlerarası otobüs cayır cayır yandı Faciaya ramak kalmıştı! 35 yolcusu olan şehirlerarası otobüs cayır cayır... Haberi Görüntüle

İBB'NİN AÇIKLAMASINDAN 4 AY SONRA CHP'Lİ GÜNAYDIN'IN MAKAM ARACINDA

Gökçek, Ezgü Yıldız’ın hala CHP’li Gökhan Günaydın’a ait resmi makam araçlarını kullandığı bilgisini paylaştı. Osman Gökçek, Beyaz TV’de yaptığı açıklamada, "Ezgi Yıldız'ın işine son verildiği söylenmesine rağmen neden dört ay sonra Günaydın’ın arabasını kullanıyor?" diyerek İBB ve CHP'li yöneticilere tepki gösterdi. Gökçek, olayın ardından İBB'nin kamuoyuna doğru bilgi vermediğini söyleyerek, bu durumun büyük bir skandal olduğunu ifade etti. 

Twente Fenerbahçe maçı TRT1'de neden yok? FB-Twente maçı şifreli mi, hangi kanalda? Twente Fenerbahçe maçı TRT1'de neden yok? FB-Twente maçı şifreli mi,... Haberi Görüntüle

"TERÖRİSTTEN FARKI OLMAYAN BİR TWİT"

Gökçek, görüntülerle ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi; 

Gökhan şimdi en büyük skandalını göstereceğiz. Senin ne kadar büyük bir yalancı olduğunu, Ekrem İmamoğlu ile hangi tezgahları tezgahladığını göstereceğim. Ezgi Yıldız diye bir kız var. Bu kız, Günaydın'ın danışmanı. Attığı twite bakalım. Adalet, Adalet Sarayı'nda böyle sağlanır.' diye Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ölüm fotoğrafını, şehit edilmeden önceki fotoğrafını paylaşıyor. Bu bir ahlaksızlıktır. Bana göre teröristten farkı olmayan bir twittir. 

CHP'liler MEB önünde protesto için toplandı! Bakanlık çay-simit ikram etti CHP'liler MEB önünde protesto için toplandı! Bakanlık çay-simit ikram etti Haberi Görüntüle

"ARACIN İÇİNDE TBMM KARTI VAR"

İBB'de çalışıyordu bu kız. Bu bu olay çıkınca, bir mesaj attılar. Dediler ki 'Şehit Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz'ı saygıyla anıyoruz. Bir iştirak şirketi personelimizin 8 yıl önce şehidimizle ilgili yaptığı paylaşım asla kabul edilemez. Çalışanın iş akdi 30.03.2023 tarihi itibariyle feshedilmiştir.' Burada önemli olan şu kısım, bu kişi 30.03.2023'te işten atıldı diyorlar. Size bir araç resmi getirdim. Bu araç Gökhan Günaydın'ın kendi aracı. Görüyorsunuz aracın içinde TBMM kartı var. Tarih 19.07.2023, saat 10.54. Yani Ezgi'nin işten atılmasından 4 ay sonra.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

2

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading