Yandex Metrica

İBB öyle istedi: Kapısında "Yahudiler giremez" yazan kitapçı kapandı!

İBB öyle istedi: Kapısında "Yahudiler giremez" yazan kitapçı kapandı!

İstanbul’da dükkanının girişine ‘Yahudiler giremez’ tabelası asan kitapçı, İBB’nin kira sözleşmesini yenilememesi üzerine kapandı. 

Gündem

18.06.2024, 14:52

İstanbul Beyazıt’ta bulunan kitapçı dükkanının girişine ‘Yahudiler giremez’ yazısıyla dikkat çekmişti. Söz konusu yazının ardından İBB’den o dükkanın kirasını yenilememe kararı geldi.

ABD, PKK'nın işgalindeki bölgeye 40 araçlık askeri takviye yolladı ABD, PKK'nın işgalindeki bölgeye 40 araçlık askeri takviye yolladı Haberi Görüntüle

"YAHUDİLER GİREMEZ"

Beyazıt'ta dükkanının girişine "Yahudiler giremez" tabelası asan kitapçı, İBB'nin kira sözleşmesini yenilememe kararıyla kapandı. İstanbul'un Beyazıt ilçesinde bir kitapçı, dükkanının girişine “Yahudiler giremez” yazısının bulunduğu bir tabela asmıştı. Günlerce konuşulan bu yazının ardından İBB'den karar geldi.

İstanbul'da dizi setini taradılar! Ünlü oyuncu başından yaralandı kanlar içinde kaldı! İstanbul'da dizi setini taradılar! Ünlü oyuncu başından yaralandı kanlar içinde... Haberi Görüntüle

İBB'NİN KARARIYLA KAPANDI 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), dükkanına "Yahudilere Girilmez" asan kitapçı ile kira sözleşmesini yenilememe kararı aldı ve böylece o kitapçı kapandı.

Kadın gazetecinin tırnaklarını gören Erdoğan patlattı espriyi: Rüyada mıyım? Kadın gazetecinin tırnaklarını gören Erdoğan patlattı espriyi: Rüyada mıyım? Haberi Görüntüle

TÜRKÇE VE İNGİLİZCE "YAHUDİLER GİREMEZ" YAZISI

Dükkanın hemen giriş tabelasında, Türkçe ve İngilizce olarak “Jews not allowed / Yahudiler giremez” yazısı yer alıyordu. Geçtiğimiz yıl bu yazı sosyal medyada gündem olmuştu.

 

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

2

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading