Yandex Metrica

Sitede Ara

İBB UKOME Martı TAG toplantısı sonucu | 18 Temmuz Martı TAG UKOME kararı açıklandı mı?

İBB UKOME Martı TAG toplantısı sonucu | 18 Temmuz Martı TAG UKOME kararı açıklandı mı?

Paylaşımlı yolculuk denince akla ilk gelen uygulamalardan biri olan Martı TAG son zamanlarda sürücülerine kesilen cezalara karşı hukuk mücadelesi başlatmıştı. İstanbul'da taksi sorunu devam ederken Martı TAG gibi paylaşımlı yolculuk sistemlerinin İstanbul'da kurtarıcı olabileceği belirtilirken İBB'den konuya dair flaş bir hamle geldi. 18 Temmuz Perşembe günü UKOME Alt Komisyon toplantısında  paylaşımlı yolculuk konusu masaya yatırılacak. Toplantıya Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem de davet edildi. İBB UKOME Martı TAG toplantısı sonucu merakla bekleniyor. Peki 18 Temmuz Martı TAG UKOME kararı açıklandı mı? Martı TAG ile ilgili bir karar çıktı mı?

Gündem

18.07.2024, 13:00

İBB UKOME Martı TAG toplantısı 18 Temmuz Perşembe günü yapılacağı açıklandı.  UKOME Alt Komisyon toplantısında İstanbul'da ulaşıma yönelik düzenlemeler ele alınacak. Bu toplantıda ilk defa paylaşımlı yolculuk sistemi masaya yatırılacak. İstanbulluların merakla beklediği paylaşımlı yolculuk sitemi ile İstanbul'da taksi sorununun büyük oranda çözülmesi bekleniyor. Bu sistemin ekonomik olması vatandaşlar tarafından tercih edilmesini sağlıyor. İBB UKOME Martı TAG toplantısı sonucu açıklandı mı? 18 Temmuz Martı TAG UKOME kararı açıklandı mı? soruları ise pek çok Martı TAG sürücüsü tarafından sorulmaya başlandı.

Dışişleri Bakanı Fidan'dan Mısır mesajı: Bölge için örnek olacak! Dışişleri Bakanı Fidan'dan Mısır mesajı: Bölge için örnek olacak! Haberi Görüntüle

UKOME MARTI TAG TOPLANTISI NE ZAMAN?

Paylaşımlı yolculuğun görüşüleceği UKOME Alt Komisyon toplantısı 18 Temmuz sabahı İBB binasında yapılacak. Toplantıdan paylaşımlı yolculuk konusunda ne karar çıkacağı ise marakla bekleniyor. Henüz toplantıdan çıkan sonuçlar açıklanmadı. 18 Temmuz'da yapılan UKOME Alt Komisyon toplantısına Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem de davet edildi.

Gülbin Tosun kovuldu mu? Gülbin Tosun NOW TV'de neden yok? Mansur Yavaş hakkında ne dedi? Gülbin Tosun kovuldu mu? Gülbin Tosun NOW TV'de neden yok?... Haberi Görüntüle

18 TEMMUZ MARTI TAG UKOME KARARI AÇIKLANDI MI?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) 18 Temmuz'da 'Paylaşımlı Yolculuk' (Uygulama Bazlı Ulaşım Sistemi) konusunu ilk kez tartışacak. Toplantı henüz sona ermedi. Toplantıda paylaşımlı yolculuk sistemi ile ilgili alınan karar ve görüşler merakla bekleniyor. Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem, bu uygulamaların yasal zemine oturtulmasının, İstanbul'un taşımacılık alanındaki sorunlarını büyük ölçüde çözeceğini vurguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading