Yandex Metrica

Sitede Ara

İBB'nin kirli para videosu programda yayınlanınca CHP'liler yayını terk etmek istedi!

CHP'li İBB çalışanları ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı ve ''Kasası'' olarak bilinen Fatih Keleş'in balya balya para sayma videoları gündeme bomba gibi düşmüştü. Bakan Tunç, o görüntülere soruşturma başlatıldığını açıklamıştı. TV100 ekranlarında söz konusu video görüntülenince, programın konuğu CHP'li Dursun Çiçek yayını terk etmek istedi.

Gündem

17.05.2024, 14:12

Kamuoyu tarafından sıkça konuşulan CHP'li İBB yönetiminin balya balya para sayma görüntülerinde yeni gelişmeler yaşanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hem danışmanı hem de ''Kasası'' olarak bilinen Fatih Keleş'in çuval dolusu para sayma görüntüleri İstanbulluların tepkisine neden oldu. İstanbullular ''vergilerini'' sorgularken, CHP yönetimindeki İBB üç maymunu oynamaya devam ediyor.

Söz konusu ''Para sayma'' videosu, yargıya taşınırken, TV100 ekranlarındaki tartışma programında söz konusu video tartışılmaya, açıklanmaya başlanınca  CHP'liler çok sinirlendi. İstanbullular, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ''Kasası'' olarak bilinen Fatih Keleş'in para sayma videosunun aydınlatılmasını beklerken, CHP tarafı olayın üstünü kapatmaya çalışması büyük tepkiye neden oldu.

Hastanedeki patlama davasında hemşire meslektaşını suçladı: Yakayım mı sizi? Hastanedeki patlama davasında hemşire meslektaşını suçladı: Yakayım mı sizi?" Haberi Görüntüle

CHP'Lİ DURSUN ÇİÇEK YAYINI TERK ETMEK İSTEDİ!

TV100'de yayınlanan, Başak Şengül'ün sunduğu programda para sayma videosu masaya yatırıldı. Olayın ayrıntıları detaylı bir şekilde programda tartışılırken, programın konuklarından olan CHP'li Dursun Çiçek, CHP'li İBB'nin para sayma videosundan rahatsız olarak yayını terk etmek istedi.

CHP'li Çiçek, konunun değiştirilmesini isteyerek şu ifadeleri kullandı;

''Bakın 2 saattir bunu konuşuyoruz. Yargıda olan bir konu. Zaten kimse üzerini örtmüyor. Bütün deliller ismi geçenler sorgulanıyor. Başka bir konuşalım. Ben bu konudan sıkıldım müsade istiyorum. Konuyu değiştirecekseniz kalıyorum.''

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading