Yandex Metrica

Sitede Ara

İBB'nin Unkapanı Kavşağı'nda yaptığı inşaat tepkilere neden oldu: Can güvenliğimiz yok

İBB'nin Unkapanı Kavşağı'nda yaptığı inşaat tepkilere neden oldu: Can güvenliğimiz yok

Alibeyköy tramvay hattını Eminönü’ne bağlayacak olan tramvay alt geçidinde yapılan inşaat Unkapanı Kavşağı’nda yayaların geçişini tehlikeye atıyor. Seyir halindeki araçların yanından yürüyen yayalar durumdan oldukça şikayetçi. İnşaatın 2 ay sonra bitmesi planlanıyor.

Gündem

14.03.2024, 21:24

İBB'nin Unkapanı Kavşağı'nda Alibeyköy Tramvay Hattı'nı Eminönü ile buluşturacak olan 350 metrelik bir alt geçit çalışması başladı. Çalışmaların sürdüğü kavşakta yayaların geçişi Unkapanı Köprüsü çıkışında yolun kenarında sağlanıyor.

Son dakika: AK Parti'den Netflix'in skandal dizisine sert tepki: Son dakika: AK Parti'den Netflix'in skandal dizisine sert tepki: "Türk... Haberi Görüntüle

CAN GÜVENLİĞİ YOK

Yolun kenarında yürüyen yayalarla seyir halindeki araçları plastik dubalar ayırıyor. Alibeyköy sapağına gelindiğinde yol, yayalar için son buluyor. Can güvenlikleri olmadığını ifade eden yayalar duruma tepki gösteriyor.

Terör finansmanına ağır darbe: Mal varlıkları donduruldu Terör finansmanına ağır darbe: Mal varlıkları donduruldu Haberi Görüntüle

'İNSANLARA TAMAMEN BİR EZİYET'

Yayalar için ayrılan geçişin tehlikeli olduğunu ifade eden Mehmet Altın, “Bu halka eziyettir. Başka hiçbir şey değil. 1 buçuk senedir sürüyor. Burada bir Marmaray yapılmıyor. Alt tarafı şu köprü yapılıyor. Burası da yeni bitti. İnsanlara tamamen bir eziyet. Halk olarak bunun bir an önce çözülmesini istiyorum. Hizmet istiyoruz. O kadar tehlikeli ki insanın hayatı söz konusu. Biz de buradan geçmek mecburiyetindeyiz. Başka yol varsa geçelim. Şu an yürüyüş yapıyorum. Çok tehlikeli” diye konuştu.

Dilruba'nın CHP'nin özel konuğu olmasına AK Parti'den tepki: Asla kabul edilemez! Dilruba'nın CHP'nin özel konuğu olmasına AK Parti'den tepki: Asla kabul... Haberi Görüntüle

'YAYA GEÇİDİ TEHLİKELİ'

Yolun yayalar için tehlikeli olduğunu ifade eden Eyüp Demirel, “Bu yaya geçidi gayet tehlikeli. Araçların hemen yanından yürüyoruz. Hiçbir can güvenliği yok. Konuyla alakalı en hızlı şekilde çözüm istiyoruz. Çalışma ne zamandır devam ediyor, bilmiyorum. Yürüyüş burada tehlikeli sürüyor” dedi.

Yüzsüzlüğün bu kadarı! Beykoz Belediye Başkanı Köseler, 'orman talanı' dediği Cumhurbaşkanı kararını günler sonra 'müjde' diyerek duyurdu Yüzsüzlüğün bu kadarı! Beykoz Belediye Başkanı Köseler, 'orman talanı' dediği... Haberi Görüntüle

'PLASTİK BİZİ KORUYAMAZ'

Her gün aynı yolu kullandığı söyleyen Metin Talha Köse, “Karşıya bile geçemiyoruz. Bir yol bile yok. Burada baya bir sıkıntı içerisindeyiz. Plastik neyi korumuş ki bizi korusun. Şuradan bir şey gelse bizi ne kadar koruyabilir. Karşıya geçiş imkanı çok zor. Biz bu yolu her gün gidip geliyoruz” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading