Yandex Metrica

Sitede Ara

Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Icardi'den şaşırtan hamle geldi!

Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Icardi'den şaşırtan hamle geldi!

Galatasaray'ın şampiyonluklarında büyük pay sahibi olan Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara son zamanlarda ayrılık haberleri ile gündeme gelmişti. Wanda Nara ayrlığı doğrularken bu gelişme en çok da sarı kırmızılı taraftarları üzmüştü. Birbirlerini sosyal medyadan da takip etmeyi bırakan çift ile ilgili yeni iddialar geldi. Taraftarları heyecanlandıran gelişmeye göre Icardi yeniden Wanda Nara'yı takip etmeye başladı ve eşinin fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Icardi ile Wanda Nara ayrılmayacak mı? soruları sorulurken çiftten henüz  resmi bir açıklama gelmedi.

Gündem

26.07.2024, 15:19

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi yeni sezon öncesi ailevi sorunlarla yüzleşiyor. Eşi Wanda Nara'nın ayrılmak istemesi üzerine zor günler yaşayan Icardi oldukça kilo vermiş görünüyordu. Taraftarları üzen gelişmenin ardından çift birbirlerini sosyal medyadan takip etmeyi bırakmıştı. Ancak Icardi'den gelen son hamle herkesin kafasını karıştırdı. 

AK Parti'de değişim başlıyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan kararı imzaladı kongre süreci başladı AK Parti'de değişim başlıyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan kararı imzaladı kongre süreci... Haberi Görüntüle

ICARDİ İLE WANDA NARA BARIŞTI MI?

Icardi sosyal medya hesabından eşinin fotoğrafını alıntıladı. Uzun süre küs olan ve birbirlerini takip etmeyi bırakan çiften gelen haberler heyecanla bekkleniyor. Özellikle yeni sezon öncesi Galatasaray taraftarı Icardi ile Wanda Nara'nın barışmasını bekliyor. Yıldız golcü eşinin fotoğrafını paylaştı ve altına "Ouch" notunu düştü. 

Icardi ile Wanda Nara'nın barışıp barışmadığına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak Galatasaray taraftarı gelecek iyi habere odaklanmış durumda.

Wanda Nara ile Icardi barıştı mı.jpg

Son dakika: Dışişleri Bakanlığından terör devleti İsrail'in Batı Şeria'ya yönelik saldırılarına kınama Son dakika: Dışişleri Bakanlığından terör devleti İsrail'in Batı Şeria'ya yönelik... Haberi Görüntüle

BİRBİRLERİNİ YENİDEN TAKİP ETTİLER?

Ayrılıktan sonra birbirlerini takibi bırakan Wanda Nara ile Mauro Icardi daha sonra birbirlerini yeniden takip etmeye başlamıştı.

Celal Kalyoncu kimdir? Ahu Tuğba'nın cenaze masraflarını üstlendi! Celal Kalyoncu kimdir? Ahu Tuğba'nın cenaze masraflarını üstlendi! Haberi Görüntüle

AYRILIĞI WANDA NARA DOĞRULADI

Wanda Nara'nın sosyal medyadan yaptığı açıklama ayrılığı doğrulamıştı. Nara açıklamasında "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım. Hiçbir suçlu veya üçüncü şahıs yok, bizim ilişkimiz her zaman dışarıdan görünenden daha güçlü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla. Saygınız için teşekkürler." demişti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading