Sitede Ara

İçişleri Bakanı Yerlikaya yabancı nüfusunu duyurdu! Türkiye'de kaç milyon Suriyeli var?

İçişleri Bakanı Yerlikaya yabancı nüfusunu duyurdu! Türkiye'de kaç milyon Suriyeli var?

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilen toplantıda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'deki yabancı nüfusuyla ilgili önemli verileri açıkladı. Yerlikaya, '' 4 Ekim 2024 itibarıyla Türkiye'de 1 milyon 45 bin 722 ikamet izni sahibi yabancı, 3 milyon 89 bin 904 geçici koruma altında bulunan Suriyeli ve 213 bin 169 uluslararası koruma sahibi yabancıyı misafir etmekteyiz.'' dedi. 

Gündem

11.10.2024, 17:00

Anayasa Mahkemesi ve İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen, "Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi ve Anayasa Mahkemesi Kararları Işığında Göç ve İnsan Hakları Uluslararası İstişare Konferansı" Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirildi. 

Yapılan bu konferansta İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 Ekim 2024 tarihi itibarıyla, Türkiye'de 1 milyon 45 bin 722 ikamet izni sahibi yabancının yanı sıra, 3 milyon 89 bin 904 geçici koruma altında bulunan Suriyeli ve 213 bin 169 uluslararası koruma sahibi yabancının bulunduğunu söyledi.

İki kızı vahşice katleden katilin son günü: Mahalleli o caniyi anlattı: Olay günü bakın ne yapmış? İki kızı vahşice katleden katilin son günü: Mahalleli o caniyi... Haberi Görüntüle

KAMU GÜVENLİĞİNDEN ASLA TAVİZ VERMİYORUZ

Bakan Yerlikaya, Türkiye'nin, savaş ve çatışmalardan kaçan, yardıma ve desteğe ihtiyacı olan mazlumlara da şefkat elini uzattığını belirten Yerlikaya, "Göçü, insan hayatını önceleyen, ancak kamu düzeni ve kamu güvenliğimizden asla taviz vermeyen bir anlayışla yönetiyoruz." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading