Yandex Metrica

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Narin Güran cinayetiyle ilgili açıklama: Düşündükçe utanıyorum!

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Narin Güran cinayetiyle ilgili açıklama: Düşündükçe utanıyorum!

  Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül tarihinde Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tüm hızıyla devam ederken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Narin Güran cinayetine ilişkin açıklamada bulundu.   

Gündem

27.09.2024, 11:10

8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, aralarında anne Yüksel ve ağabey Enes Güran'ın da bulunduğu 11 zanlı tutuklanmıştı.Türkiye'nin haftalardır yakından takip ettiği 8 yaşındaki Narin'in ne amaçla öldürüldüğü konusunun açıklığa kavuşacağını ifade eden Bakan Yerlikaya kamuoyuyla bu bilginin paylaşılacağını söyledi. 

Para piyasalarının gözü bu haberde! FED bugün faiz kararını açıklayacak Para piyasalarının gözü bu haberde! FED bugün faiz kararını açıklayacak Haberi Görüntüle

"NASIL BİR VİCDANA SAHİP OLDUKLARINI DÜŞÜNÜNCE BEN UTANIYORUM"

İçişleri Bakanı​ Yerlikaya, Diyarbakır'da öldürülen Narin​ Güran cinayeti soruşturmasına ilişkin açıklamada bulundu. Bir televizyon kanalına konuşan Bakan Yerlikaya, soruşturma aşamasında olan cinayet için "Nasıl bir kalp vicdan sahibi olduklarını düşününce ben utanıyorum" dedi. Yerlikaya konunun çözüme ulaşmasıyla bakanlığın bilgi paylaşımı yapacağının altını çizdi. 

2024 LGS puanları iptal mi edildi? LGS yerleştirme yeniden mi yapılacak liseler değişecek mi? 2024 LGS puanları iptal mi edildi? LGS yerleştirme yeniden mi... Haberi Görüntüle

"YETKİLİ AĞIZDAN ÇIKAN HER SÖZ MASAYA YATIRILIYOR"

Narin'in neden öldürüldüğüyle ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirten Bakan Yerlikaya; şunları söyledi:

Bu süreçle ilgili tamamen Adalet Bakanlığı​ yani Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı idaresinde gidiyor. Çok fazla bir zaman geçmeden bu noktanın açıklığa kavuşacağına inanıyorum. Bakanlığımız zaman zaman açıklama yapıyor. Bu konuyla ilgili yetkili ağızdan söylenen her söz masaya yatırılıyor. 

Narin'in tutuklanan amcası Salim Güran ve işçisinin Kürtçe konuşması deşifre oldu: Bende değil daha ölmemiş Narin'in tutuklanan amcası Salim Güran ve işçisinin Kürtçe konuşması deşifre... Haberi Görüntüle

"FAZLA BİR SÜRE GEÇMEDEN AÇIKLIĞA KAVUŞACAK"

Benim kendi uhdemde, süreçte Adalet Bakanlığımız süreci zaten paylaşıyor. Merakla ilgili giderme noktasında üzerine düşenleri yapıyorlar. Temennim odur ki fazla bir süre geçmeden açıklığa kavuşacak ve bakanlığımız paylaşacak. Tarifi imkansız bir acı var orada. Nasıl bir kalp vicdan sahibi olduklarını düşününce ben utanıyorum. Narin'in bedenini bulduğumuzda o gün bir paylaşım yaptım. Cumhurbaşkanımızın da bir paylaşımı var orada: "Takipçisi olacağım" dedi."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading