Yandex Metrica

Sitede Ara

İdam gelsin! Siyasilerden peş peşe Narin açıklaması: Ömer Çelik, Mustafa Destici Özgür Özel...

İdam gelsin! Siyasilerden peş peşe Narin açıklaması: Ömer Çelik, Mustafa Destici Özgür Özel...

19'uncu günün sonunda Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedenine ulaşılan minik Narin için siyasilerden peş peşe açıklamalar geldi. Tepkilerin yükseldiği Ankara cephesinde idam vurgusu dikkat çekti.

Gündem

08.09.2024, 16:19

Olay, 21 Ağustos'ta öğleden sonra Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde meydana geldi. Kur'an kursuna giden Narin Güran, çıkışta evlerine dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla aradı. Köylülerle yapılan aramadan da sonuç alınamayınca Narin'in babası Arif Güran, aynı gün saat 20.00 sıralarında jandarma karakoluna giderek kızının kayıp olduğunu bildirdi.

Bunun üzerine bölgeye Bağlar Jandarma Komutanlığı, Bağlar Asayiş Komando Bölük Komutanlığı, Jandarma Özel Harekat timleri, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), İstihbarat Şube Müdürlüğü, Köpek İz Takip Timi ve Su Altı Arama Kurtarma Timi'nin yanı sıra sağlık, AFAD, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri ile ilçe belediyelerinden de arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Narin'in kaybolduğu saatlerde yoldan geçtiği tespit edilen yaklaşık 150 araç sorgulandı. Mahalledeki evler ve köye giriş yapan araçlarda arama yapıldı.

iPhone 16 fiyatı ne kadar? iPhone 16 özellikleri neler? iPhone 16 fiyatı ne kadar? iPhone 16 özellikleri neler? Haberi Görüntüle

BU SABAH CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Emine Erdoğan'dan Narin Güran mesajı: 'Küçük yavrumuzun vefatı yüreğimizi dağladı' Emine Erdoğan'dan Narin Güran mesajı: 'Küçük yavrumuzun vefatı yüreğimizi dağladı' Haberi Görüntüle

Merkez Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni 19 gün sonra bulundu.

Narin'in cansız bedenini bulan ekipler, olay yerinde incelemelerini tamamladıktan sonra detaylı otopsi için cenazeyi Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna kaldırdı.

e-Devlet KOLAS nedir, nasıl kullanılır? e-Devlet KOLAS nedir, nasıl kullanılır? Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YAKINDAN TAKİP EDİYOR

İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Diyarbakır Bağlar'da 19 gün önce kaybolan ve ilk dakikadan itibaren güvenlik birimlerimiz tarafından aranan Narin kızımızın cansız bedenine ulaşılmış olması hepimizi kahretmiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hâlihazırda yürütülen soruşturmanın titizlikle devam etmesi ve olayın tam anlamıyla aydınlatılarak Narin kızımızın canına kast edenlerin adalet önünde hesap vermesi için konuyu yakından takip etmektedir. Narin kızımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyoruz. Mekanı cennet olsun…" dedi..

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Batı'ya net mesaj: 'Geri adım atılması söz konusu değil' KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Batı'ya net mesaj: 'Geri adım atılması söz... Haberi Görüntüle

'ACI HABERDEN DOLAYI ÇOK ÜZGÜNÜZ'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızdan gelen acı haberden dolayı çok üzgünüz.Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun." dedi.

Aysel Önder final yarışı ne zaman? Aysel Önder altın madalya aldı mı? Aysel Önder final yarışı ne zaman? Aysel Önder altın madalya... Haberi Görüntüle

BAKAN TUNÇ: HESAP VERECEKLER

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sosyal medya hesabından Narin Güran'ın 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılmasına ilişkin açıklama yaptı.

Tunç mesajında, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin Güran evladımızdan gelen acı haber hepimizi derinden üzdü. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın ilk anından itibaren başlatılan soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir. Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir" dedi.

Suriye ve Irak'ın kuzeyinde büyük temizlik: Çok sayıda terörist yok edildi Suriye ve Irak'ın kuzeyinde büyük temizlik: Çok sayıda terörist yok... Haberi Görüntüle

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Diyarbakır'da kaybolan ve bugün cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin kamuoyunun hızlı ve doğru bilgilendirilmesini istedi.

Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:"Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan bu yana aranan 8 yaşındaki kızımız Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldığını sabah saatlerinde çok büyük bir üzüntüyle öğrendim. Olayın tüm yönleriyle açığa çıkarılması ve kamuoyunun bu süreçte hızlı ve doğru bilgilendirilmesini temenni ediyorum. Günlerdir canlarını dişlerine takarak kendi kızlarını arar gibi bölgede faaliyet yürüten tüm güvenlik güçlerine ve sivil ekiplere yürekten teşekkür ediyorum."

MHP lideri Bahçeli'den teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili açıklama MHP lideri Bahçeli'den teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili açıklama Haberi Görüntüle

BAKAN GÖKTAŞ'TAN NARİN AÇIKLAMASI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümünden sorumlu olanların en ağır cezayı alması için sürecin bizzat takipçisi olacaklarını bildirdi.

Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:"Diyarbakır Bağlar'da kaybolan evladımız Narin'in maalesef cansız bedenine ulaşıldı. Başımız sağ olsun. Narin yavrumuzun mekanı cennet olsun. Sorumluların en ağır cezayı alması için Bakanlık olarak sürecin bizzat takipçisi olacağız."

Yüzsüzlüğün bu kadarı! Beykoz Belediye Başkanı Köseler, 'orman talanı' dediği Cumhurbaşkanı kararını günler sonra 'müjde' diyerek duyurdu Yüzsüzlüğün bu kadarı! Beykoz Belediye Başkanı Köseler, 'orman talanı' dediği... Haberi Görüntüle

DESTİCİ'DEN İDAM ÇAĞRISI

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Diyarbakır'ın Tavşantepe Mahallesi'nde 19 gündür aranan Narin Gürhan'ın cansız bedenine ulaşılmasına değindi.

Konuşmasında idamın getirilmesi gerektiğini söyleyen Destici, "Narin Gürhan yavrumuzun maalesef cansız bedenine ulaşıldı. İlk günden beri gözümüz, yüreğimiz kan ağlıyor. Ciğerlerimiz parçalanıyordu. İşte ona bu acıyı, bu kötülüğü yapanlara, adalet işleyecek. İdam gelecek. İbreti alem için sallandıracaksın. Bir daha hiçbir zaman hiç kimse çocuklarımızın canına, ırzına tasallut etmeyi dahi aklından geçiremeyecek" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading