İETT yeni bir skandalla gündemde! İETT şoföründen herkesi korkutan hareket: Otobüsü öğrencilerin üstüne sürdü!

 1 kişinin öldüğü 53 kişinin ise yaralandığı metrobüs faciasının üzerinden fazla bir süre geçmeden İstanbul Esenyurt'ta İBB bağlı İETT şoförünün akıl almaz davranışları "İstanbullunun canı kime emanet?" sorularını beraberinde getirdi. Esenyurt'ta çekilen görüntülerde İBB'ye bağlı bir İETT şoförü otobüsü durakta bekleyenlerin üzerine doğru sürdü. 

Gündem

11.10.2024, 17:30

Her gün milyonlarca İstanbullunun kullandığı İETT otobüslerinin bakımında sınıfta kalan İBB, bu otobüsleri kullanan şoförlerin seçimlerinde de bekleneni veremedi. İstanbul Esenyurt'ta çekilen görüntülerde İBB'ye bağlı bir İETT şoförünün, durakta bekleyen kalabalık öğrenci grubuyla tartıştıktan sonra otobüsü durakta bekleyenlerin o öğrencilerin sürdü.

Toog alev topuna döndü! Şanlıurfa'da yaşanan olay herkesi şok etti Toog alev topuna döndü! Şanlıurfa'da yaşanan olay herkesi şok etti Haberi Görüntüle

"OTOBÜSÜ ÇOCUKLARIN ÜZERİNE SÜRDÜ"

Durakta otobüs bekleyen kalabalık öğrenci grubuyla İETT şoförü arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında şoförün otobüsü önünde bekleyen öğrencilerin üstüne doğru sürdüğü görüldü.

Oğlunun adı soruşturmaya karışmıştı! AK Partili isim istifa etti: Partime zarar gelmesin! Oğlunun adı soruşturmaya karışmıştı! AK Partili isim istifa etti: Partime... Haberi Görüntüle

"ÖĞRENCİLER BÜYÜK KORKU YAŞADI"

Otobüsün altında ezilme tehlikesi geçiren öğrenciler büyük korku yaşarken görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. Öğrencilerin hayati tehlike yaşadığı olayda şoförün hangi sebeple böyle harekette bulunduğu bilinmezken İBB'den henüz bir açıklama yapılmadı.

2024-2025 MEB E-sınav Uygulama İzleme Sorumlusu sınav görevli ücreti ne kadar? 2024-2025 MEB E-sınav Uygulama İzleme Sorumlusu sınav görevli ücreti ne... Haberi Görüntüle

İETT ŞOFÖRÜ SEÇİLİRKEN NEDEN DİKKAT EDİLMİYOR 

Özellikle metrobüs ve otobüs hatlarında yaşanan aşırı yoğunluk, yaşanan kazalar, teknik arızalar ve sefer iptalleri mega kenti daha da yaşanmaz hale getirirken son olarak gelen bu görüntü İETT'ye şoför seçilirken 'nelere dikkat ediliyor' sorusunu sordurttu. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading