İETT'de can pazarı! Seyir halindeki İETT Otobüsü alev aldı

Ataşehir'de hareket halinde olan (10 A Hattı) İETT otobüsü alev aldı. İçerisinde az sayıda yolcu bulunan otobüste maddi hasarlar meydana geldi.

Gündem

11.10.2024, 20:43

Olay, Ataşehir'deki 10 A hattındaki İETT otobüsünde meydana geldi. Seyir halindeki İETT otobüsünde henüzü nedeni bilinmeyen nedenlerden dumanlar yükselmeye başladı. 

Yangın otobüsün içerisinde yer alan öğrenci yolcular tarafından fark edildi. Az sayıda yolcusu bulunan İETT otobüsü boşaltıldı. Aracın durmasıyla beraber yangın daha da harlandı. Daha sonrasında araçta bulunan yangın tüpleri ile yangına ilk müdahele yapılmaya çalışıldı.

Enteresan bir durum yaşanan yangından, yangın tüplerinin müdahele sonrası alevler daha da yüksekldi. Panik havasına sebebiyet veren alevlerin ardından çevredikeler, patlamak korkusu ile otobüs yakınlarından uzaklaştırıldı. Büyüyen yangının söndürülmesi için itfaiye ekipleri arandı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını konrol altına alarak söndürdü. Yangından herhangi bir can kaybı yaşanmazken, otobüste maddi hasarlar meydana geldi. 

Otobüsten gelen görüntüler sosyal meydada vatandaşlar tarafından eleştire yağmurunu tutuldu. Vatandaşlar, daha öncesinde meydana gelen yangınları da göz önünde bulundurarak CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading