İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil’i katletmişti! Sur canisi Semih Çelik'in sırt çantasında ne vardı?

İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil’i katletmişti! Sur canisi Semih Çelik'in sırt çantasında ne vardı?

Türkiye'yi derinden sarsan iki genç kızı canice öldüren Semih Çelik işleyeceği cinayetlerle ilgili her gen yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Sur canisinin son görüntülerinde sırtında taktığı siyah sırt çantası dikkatlerden kaçmadı. O çantanın içinde ne olduğu ortaya çıktı. 

Gündem

10.10.2024, 15:17

Cani Semih Çelik'in kan donduran cinayetlerin niçin işlendiği araştırılırken, Çelik'le ilgili dikkat çeken bir bilgi daha ortaya çıktı.  Korkunç cinayetin işlendiği surlara giden katil Semih Çelik'in siyah sırt çantasında ne taşıdığını herkes merak ediyordu. 

Recai Kutan'a veda: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Görüş'ün sembol ismini uğurladı Recai Kutan'a veda: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Görüş'ün sembol ismini uğurladı Haberi Görüntüle

ÜÇÜNÜN SİYAH GİYMESİ DİKKATLERDEN KAÇMADI 

İstanbul Fatih'te geçtiğimiz hafta işlenen çifte cinayet, gündemi sarstı. 19 yaşındaki Semih Çelik önce evine çağırdığı kız arkadaşı Ayşenur Halil'i öldürdü ardından ayrıldığı eski kız arkadaşı İkbal Uzuner'i Edirnekapı Surları'na çağırdı.Burada Semih Çelik İkbal Uzuner'i canice öldürüp surlardan aşağı atladı. Semih Kılıç ve iki kız arkadaşını birbirine bağlayan siyah kıyafetler ise dikkatlerden kaçmadı.

2024-2025 KYK burs başvurusu son gün ne zaman? 2024-2025 KYK burs başvurusu son gün ne zaman? Haberi Görüntüle

ÇANTASINDA NE VARDI? 

Güvenlik kamera görüntülerinde görüldüğü üzere Semih Çelik'in yanında bir siyah çantası vardı. Herkes, sur canisinin sırtındaki çantada neler olduğunu sormaya başladı. 

Kan gölüne dönen Lübnan’dan Türkiye’ye göç dalgası yaşanır mı? MSB’den son dakika açıklaması Kan gölüne dönen Lübnan’dan Türkiye’ye göç dalgası yaşanır mı? MSB’den... Haberi Görüntüle

SÜREKLİ ODASINDA SAKLIYORDU 

İddiaya göre o çantanın içerisinde Semih Çelik'in kasaplık yaptığı dönemde kullandığı ve sürekli odasında sakladığı bıçak seti vardı.

Fatih surlarında kafası kesilen kız İkbal Uzuner kimdir? Fatih surlarında kafası kesilen kız İkbal Uzuner kimdir? Haberi Görüntüle

BABASINA BİLE DOKUNDURMAMIŞTI

Semih Çelik'in babası emniyete verdiği ifadesinde; "Kasapta çalışırken aldığı bıçakları odasında tutardı. Bize dokunmak istediğimiz de ise sinirlenip dokunmamıza izin vermezdi" demişti. Çelik'in babasına bile dokundurmadığı o bıçaklarla olay yerine gittiği belirtildi. 

Maria Netflix'te var mı? Maria filmi nerede yayınlanacak? (Angelina Jolie-Haluk Bilginer) Maria Netflix'te var mı? Maria filmi nerede yayınlanacak? (Angelina Jolie-Haluk... Haberi Görüntüle

ÇANTANIN İÇİNDE URGAN BULUNUYORDU 

Sur canisinin siyah çantasının içerisinde sadece bıçak seti değil olayda kullandığı urgan da bulunuyordu. Çelik'in olay yerine bu malzemelerle gitmiş olması cinayeti daha önceden planlamış olabileceği iddialarını da oldukça güçlendirdi.

Kadın cinayetlerini körüklüyorlar! Semih Çelik'te Inceller terör örgütünden mi? Kadın cinayetlerini körüklüyorlar! Semih Çelik'te Inceller terör örgütünden mi? Haberi Görüntüle

DİJİTAL MATERYALLER İNCELENİYOR

Öte yandan olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürüyor. Soruşturma kapsamında gençlerin kullandığı dijital materyallerin inceleme altına alındığı bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading