Yandex Metrica

İki provokatöre operasyon! Sosyal medyadan nefret saçan Ramin Saeidi ve Fahrettin Gökberk Akbulut gözaltına alındı

İki provokatöre operasyon! Sosyal medyadan nefret saçan Ramin Saeidi ve Fahrettin Gökberk Akbulut gözaltına alındı

Sosyal medyayı yalanlar ve iftiralar çöplüğüne döndüren iki isim gözaltına alındı. Yaptığı paylaşımlarla daha önce "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" ve "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından tutuklanıp cezaevine konulan İranlı Ramin Saeidi yakın zamanda serbest bırakılmıştı. Aynı zamanda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a ait Ambargo TV'nin de çalışanı olan Saeidi, aldığı cezaya rağmen akıllanmadı ve provokatif paylaşımlarına devam etti. İranlı provokatör bir kez daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan bir diğer isim ise Distaste Moment isimli iki ayrı hesabı kullanan provokatör Fahrettin Gökberk Akbulut oldu. Akbulut, "tehdit", "hakaret", "nefret söylemi", "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçlarından gözaltına alındı.

Gündem

28.06.2024, 10:54

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla toplumu kamplara ayıran, bölen, yalan ve iftiralarla bu platformu çöplük haline getiren iki provokatör gözaltına alındı. Provokatörlerden biri aynı zamanda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a ait Ambargo TV'nin de çalışanı olan İranlı Ramin Saeidi, diğeri ise Distaste Moment isimli iki ayrı hesabı kullanan Fahrettin Gökberk Akbulut

Saeidi, geçtiğimiz yıl kullandığı nefret söylemleri nedeniyle basın ve yayın yoluyla, "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma", "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" ve "halk arasında korku ve panik oluşturmak amacıyla tehdit" suçlarından tutuklanmıştı. Mahkeme bu ismi ve beraberindekileri ocak ayında serbest bırakmıştı. 

Bu suçları işleyen ve ceza alan İranlı provokatörün yeniden tahrik dolu paylaşımlara başladığı görüldü. Bunun üzerine harekete geçen emniyet yetkilileri Saeidi'yi yeniden gözaltına aldı. 

İşte İranlı Ramin Saeidi'nin bazı paylaşımları:

Diamond Tema olayı nedir? Diamond Tema Hz. Muhammed için ne dedi? Diamond Tema olayı nedir? Diamond Tema Hz. Muhammed için ne... Haberi Görüntüle

DİĞER PROVOKATÖR FAHRETTİN GÖKBERK AKBULUT

Gözaltına alınan bir diğer isim de Distaste Moment isimli iki ayrı hesabı kullanan provokatör Fahrettin Gökberk Akbulut oldu.

Akbulut, "tehdit", "hakaret", "nefret söylemi", "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçlarından gözaltına alındı.

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading