İkinci el otomobil fiyatı Ağustos'ta düşer mi? Araba fiyatları Ağustos'ta yükselir mi?

İkinci el otomobil fiyatı Ağustos'ta düşer mi? Araba fiyatları Ağustos'ta yükselir mi?

Pandemi döneminde ülkedeki yüksek enflasyonun da etkisiyle otomobil fiyatları katlanarak artımıştı. İkinci el fiyatlarının sıfır fiyatını geçtiği dönemler geride kaldı. Otomobil piyasasında adeta yaprak kımıldamazken araba almak isteyenler de doğru zamanı araştırıyor. Peki İkinci el otobil fiyatı Ağustos'ta düşer mi? Araba fiyatları Ağustos'ta yükselir mi?

Gündem

24.07.2024, 10:26

Ülkemizde araç piyasası geçtiğimiz yıllarda büyük bir kriz yaşadı. Sıfır otomobillere erişim zorlaşırken ikinci el araç fiyatları da sıfır fiyatlarını geçmişti. Ancak alınan tedbirler ve yapılan düzenlemeler sonrası araç piyasasında sular duruldu. Son yıllarda kredi faiz oranlarının yüksek olması nedeniyle araç alımları oldukça düştü. Sıfır otomobillerin fiyatları yapılan kampanyalarla düşürülürken ikinci el piyasasında da adeta yaprak kımıldamıyor. Araç almak isteyenler ise Ağustos ayında fiyatların ne olacağını merak ediyor. İkinci el otomobil fiyatı Ağustos'ta düşer mi? Araba fiyatları Ağustos'ta yükselir mi? soruları pek çok kişi tarafından sorulurken sektör temsilcilerinden önemli değerlendirme geldi.

Bakanlık son noktayı koydu! Alkollü mekanlar için yeni düzenleme başlıyor: 6 Ay içinde yürülüğe girecek... Neler değişiyor? Bakanlık son noktayı koydu! Alkollü mekanlar için yeni düzenleme başlıyor:... Haberi Görüntüle

İKİNCİ EL OTOMOBİL FİYATI AĞUSTOS'TA DÜŞER Mİ?

Sıfır araçlarda yaşanan fiyat indirimleri ikinci el fiyatlarına da yansıdı. Araç satışlarının rekor seviyede gerilediği şu günlerde otomobil almak isteyenler doğru zamanı bekliyor. Son aylarda ikinci el araçların fiyatları, marka ve modele göre en az yüzde 10 ila 30 arasında gerilerken bu da sektörde canlılığı sağlayamadı. Ağustos ayında ikinci el otomobil fiyatlarının ne yönde olacağını kestirmek oldukça zor.  Otomobil galeri esnafı konuya dair yaprığı değerlendirmede “Bir ay daha bu durum böyle devam eder. Sonrasında satışlarda hareketlilik bekliyoruz. Okul açılma dönemiyle birlikte piyasa tekrar durgunlaşabilir” ifadelerini kullandı. 

Hamas siyasi lideri Halid Meşal kimdir? Hamas siyasi lideri Halid Meşal kimdir? Haberi Görüntüle

AĞUSTOS AYINDA İKİNCİ EL ARAÇ FİYATLARI YÜKSELİR Mİ?

Ağustos ayında ikinci el araç fiyatlarında ne gibi değişiklik olacağını kestirmek çok zor. Zira otomobil piyasası son zamanlarda kriz içinde. Alıcılar fiyatların yüksek olması ve krediye erişimin güç olması nedeniyle otomobil almaktan çekiniyor. Otocenter Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kayatuzu ise yaptığı açıklamada ikinci el otomobil piyasasında tam alım fırsatının olduğunu belirtiyor. Ancak Ağustos ayında fiyaların ne yönde olacağını söylemek çok zor. 

UMPAS Holding hissesi olanlar ne yapacak? Hisse satışı ne zaman yapılır? UMPAS Holding hissesi olanlar ne yapacak? Hisse satışı ne zaman... Haberi Görüntüle

"BİNİCİLER FİYATLAR YÜKSELMEDEN ALMAYI TERCİH EDİYOR"

Kayatuzu konuya dair yaptığı açıklamada “biniciler fiyatlar yükselmeden araç almayı tercih ediyor” dedi.

Narin Güran cinayetinde Altaylı'dan çarpıcı ifadeler: Cinayet Tavşantepe'nin şeytanıyla bağlantılı! Narin Güran cinayetinde Altaylı'dan çarpıcı ifadeler: Cinayet Tavşantepe'nin şeytanıyla bağlantılı! Haberi Görüntüle

SIFIR ARAÇLARDA KAMPANYALAR DEVAM EDİYOR

Pek çok marka ve modelde sıfır araç kampanyaları devam ediyor. Yüz binlerce TL'yi bulan indirimlere rağmen araç satışları halen düşük.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading