Yandex Metrica

İlanı gören bir daha dönüp baktı! Adana'da duraklara asılan ilan vatandaşları korkuttu!

İlanı gören bir daha dönüp baktı! Adana'da duraklara asılan ilan vatandaşları korkuttu!

Adana'da otobüs duraklarına asılan ilan görenleri korkuttu. İlanın üstünde yazan '3 yaşındaki çocuğa saldırıda bulundu sapıktır' ilanı görenleri dehşete düşürdü. Durağa gelen vatandaşlardan bazıları fotoğrafını çekip sosyal medya adreslerinden paylaştı.  

Gündem

28.06.2024, 16:34

Adana'nın Merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi Girne Bulvarı'nda yaşanan olayda kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından birçok aydınlatma, trafik direği ve otobüs durağına üzerinde bir erkek şahsın fotoğrafı asıldı. 

98. Gazi Koşusu ne zaman saat kaçta başlayacak? Gazi koşusunda hangi safkanlar yarışacak? 98. Gazi Koşusu ne zaman saat kaçta başlayacak? Gazi koşusunda... Haberi Görüntüle

"HERKESİN HABERİ OLSUN"

İlandaki fotoğrafın altında '3 yaşındaki çocuğa saldırıda bulundu. görenler polise haber versin. Herkesin haberi olsun, sapıktır' yazılı ilan asıldı. İlanı görenler şaşkınlık yaşarken kimisi fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaştı.

MSB görüntüleri paylaştı: İşte 10 PKK'lının havaya uçtuğu o anlar MSB görüntüleri paylaştı: İşte 10 PKK'lının havaya uçtuğu o anlar Haberi Görüntüle

"İĞRENÇ BİR DURUM"

İlanı görüp şaşıran Münirek Gök isimli vatandaş, "İğrenç bir durum. Biz de böyle şeyleri maalesef çok görüyoruz. Böyle durumlarda aslında bu durumun araştırılması gerekmektedir.

MGM duyurdu: Güzel havalara aldanmayın, o şehirlerde yaşayanlar sağanak yağmurdan dolayı sokağa adım atamayacak! MGM duyurdu: Güzel havalara aldanmayın, o şehirlerde yaşayanlar sağanak yağmurdan... Haberi Görüntüle

"GERÇEKTEN ÇOK ACI"

Bu tabi ki de doğru değildir ancak burada canı yanan bir insan olabilir. O rehavetle ne yaptıklarını insanlar bilemiyor. Adli makamlara bırakmak daha iyi olur. Eğer böyle bir durum varsa gerçekten çok acı. Çocuklar bizim canımız, ciğerimiz, geleceğimiz. İnşallah böyle bir durum yoktur" dedi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading