Yandex Metrica

İlber Ortaylı hastaneye kaldırıldı! Ünlü tarihçinin son durumu nasıl?

İlber Ortaylı hastaneye kaldırıldı! Ünlü tarihçinin son durumu nasıl?

Daha önce uçakta fenalaşan ve hastaneye kaldırılan İlber Ortaylı, sevenlerini ikinci kez korkuttu. Ortaylı’nın yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle katılacağı sempozyum son dakikada ertelendi.

Gündem

05.09.2024, 18:21

Ünlü tarihçi ve yazar İlber Ortaylı geçtiğimiz günlerde uçakta aniden fenalaşmış ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Ortaylı’nın tansiyon sorunu sebebiyle kendini iyi hissetmediği belirlenmişti. Ünlü isimden gelen başka bir haber yeniden sevenlerini üzdü. 

Bilecik’te düzenlenecek olan Kurtuluş Sempozyumu’nun katılımcı Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın sağlık sorunları nedeniyle ertelendiğini bilgisi kaydedildi.

Dün Sivas bugün Tokat! Üst üste trafik kazaları: Ölü ve yaralılar var Dün Sivas bugün Tokat! Üst üste trafik kazaları: Ölü ve... Haberi Görüntüle

SAĞLIK SORUNLARI YAŞIYOR

Bilecik Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 6 Eylül Bilecik’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yılı Etkinlikleri kapsamında Bilecik’te Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın katılımıyla bir sempozyum düzenlenecekti. Sempozyum, Ortaylı’nın sağlık sorunları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Bilecik Belediyesinden yapılan açıklamada, "5 Eylül Perşembe günü saat 19:00’da Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilmesi planlanan sempozyum ertelenirken sempozyum tarihi belirlendiğinde vatandaşlarımıza konu hakkında gerekli bilgiler verilecektir" denildi.

Öte yandan İlber Ortaylı’nın sağlık durumuyla ilgili henüz net bir bilgi paylaşılmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading