Yandex Metrica

İletişim Başkanlığından açıklama: 'Son 4 günde 306 orman yangınında 304'ü söndürüldü'

İletişim Başkanlığından açıklama: 'Son 4 günde 306 orman yangınında 304'ü söndürüldü'

İletişim Başkanlığı, son 4 günde çıkan orman yangınlarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Tapılan açıklamada çıkan 306 yangından 304'ünün söndürüldüğü belirtildi.

Gündem

20.08.2024, 12:25

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Türkiye'nin orman yangınlarına karşı verdiği mücadeleyle ilgili bir açıklama yaptı. Başkanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada son 4 günde orman ve kırsal alanda meydana gelen 306 yangına müdahale edildiği ve 304'ünün söndürüldüğü bildirildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Ormanın kahramanları son 4 günde orman ve kırsal alanda meydana gelen 306 yangına müdahale etti. Meydana gelen orman yangınlarını kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahale eden ekipler 304 yangını söndürdü."

Bakan Tekin duyurdu: 81 ildeki okullarda şehitlere saygı duruşu! Bakan Tekin duyurdu: 81 ildeki okullarda şehitlere saygı duruşu! Haberi Görüntüle

İBRAHİM YUMAKLI MÜJDELERİ TEKER TEKER VERMİŞTİ

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, gün içinde yaptığı açıklamalarda Manisa, Uşak, Muğla ve Aydın'daki orman yangınlarının kontrol altına alındığını duyurmuştu. Bakan Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada , "Manisa Gördes ve Uşak Eşme'deki orman yangınları havadan ve karadan yapılan müdahaleler sonucunda kontrol altına alındı, soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Aydın Bozdoğan'daki yangın büyük oranda kontrol altında. İzmir Menderes, Muğla Ula ve Yatağan'daki yangınlar kısmen kontrol altında." ifadesini kullanmıştı. Müjdelerine devam eden Balan Yumaklı bir başka paylaşımında ise Muğla'nın Ula ve Yatağan ileçelerinde çıkan yangınların kontrol altına alındığını şu sözlerle duyurmuştu: "Muğla Ula ve Yatağan'daki yangınlar kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Aydın Bozdoğan ve İzmir Menderes yangınlarını da tamamen kontrol altına almak için müdahalelerimiz sürüyor." Bir önceki paylaşımında Aydın'ın Bozdoğan ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangına atıf yapan Yumaklı, bu kez buradaki yangının söndürüldüğü haberini paylaşmıştı. Bakan Yumaklı'nın Aydın'ın Bozdoğan ilçesindeki yangınla kullandığı ifadeler ise şu şekilde: "Aydın Bozdoğan'daki orman yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor. İzmir Menderes'teki yangını tamamen kontrol altına almak için ekiplerimizin müdahaleleri sürüyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading