Sitede Ara

İlk ve Son 2. sezon 2. bölüm ne zaman? İlk ve Son yeni bölüm çıktı mı?

İlk ve Son 2. sezon 2. bölüm ne zaman? İlk ve Son yeni bölüm çıktı mı?

BluTV'de 1. sezonu yayınlanan "İlk ve Son" dizisinin 2. sezon bölümleri 24 Ekim Perşembe günü yayınlanmaya başlandı. Dizinin yeni sezonunda oyuncular ve hikaye tamamen değişti. Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrolünde olduğu İlk ve Son 2. sezon bölümleri BluTV'nin en çok izlenenleri arasına adını yazdırmayı başardı. Yeni bölümü sabırsızlıkla bekleyen dizi severler ise İlk ve Son 2. sezon 2. bölüm ne zaman çıkacak? İlk ve Son yeni bölüm çıktı mı? sorularına yanıt arıyor.

Gündem

25.10.2024, 11:37

BluTV'nin fenomen dizisi İlk ve Son yeni sezon bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıktı. İlk sezondan tamamen farklı konuda ve yeni oyuncularla karşımıza çıkan İlk ve Son 2. sezon 24 Ekim Perşembe günü birinci bölümüyle dizi severlerin beğenisine sunuldu. BluTV'nin en çok izlenenleri listesine giren İlk ve Son dizisi sosyal medyada da büyük etkileşim aldı. Dizinin ilk bölümünü soluksuzca izleyenler heyecanla İlk ve Son 2. sezon 2. bölüm ne zaman çıkacak? İlk ve Son yeni bölüm çıktı mı? sorularına yanıt arıyor.

İstanbul'un su durumu belli oldu: Barajların doluluk oranını İSKİ açıkladı! 18 Ekim İtibarıyla doluluk oranı ne kadar? İstanbul'un su durumu belli oldu: Barajların doluluk oranını İSKİ açıkladı!... Haberi Görüntüle

İLK VE SON 2. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAM?

İlk ve Son 2. sezon 24 Ekim Perşembe günü BluTV platformunda yerini aldı. Dizi haftalık olarak ekranlara geliyor. Her hafta Perşembe günü yeni bölümü yayınlanacak olan dizinin 2. bölümü 31 Ekim'de izleyicilere sunulacak. 

Hakan Fidan: Savaşın tüm bölgeye yayılma riski hafife alınmamalı Hakan Fidan: Savaşın tüm bölgeye yayılma riski hafife alınmamalı Haberi Görüntüle

İLK VE SON 2. SEZON KONUSU NEDİR?

ilk sezonu 2021 yılında ekranlara gelen dizinin ikinci sezonunda 20’li yaşlarının ortasında tanışan Nilüfer ve Cihan'ın bitmeye yüz tutan ilişkilerinin gelgitlerini anlatıyor.

Deniz ve Barış, Nilüfer ve Cihan...  Yıllar önce birbirlerini tanıyan ve aşık olan gençlerdir. Tüm zamanları birlikte geçen ve birbirlerini büyüten, dönüştüren, bazen de zorlayan çift birbirlerini buldukları günden yollarının ayrıldığı güne kadar tutku dolu yolculuklarında onlara eşlik ederiz. İlkleri unutulmaz, sonları kaçınılmaz olan çiflterin en büyük sınavları da yine birbirlerine karşı olacaktır.

Büyük kayıplar verdiklerini itiraf ettiler! Milli Savunma Bakanı net konuştu: Teröristlere pençe vuruldu kilit kapanıyor! Büyük kayıplar verdiklerini itiraf ettiler! Milli Savunma Bakanı net konuştu:... Haberi Görüntüle

İLK VE SON 2. SEZON OYUNCULARI

Hazal Subaşı

Ulaş Tuna Astepe

Özge Özpirinçci

Salih Bademci

Muhammet Uzuner

Ushan Çakır

Senan Kara

Tayanç Ayaydın

Şerif Erol

Sacide Taşaner

Gülçin Kültür Şahin

Sevil Akı Saner

Serkan Ercan

Zeynep Yüce

Ayta Sözeri

Neslihan Arslan

Engin Alkan

Naz Göktan

Seyhan Arman

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading