İlke Naz Hoş kimdir? Paravolley Milli Takım oyuncusu İlke Naz Hoş kaç yaşında?

İlke Naz Hoş kimdir? Paravolley Milli Takım oyuncusu İlke Naz Hoş kaç yaşında?

İlke Naz Hoş kimdir? Paravolley Milli Takım oyuncusu İlke Naz Hoş kaç yaşında? Paravolley A Milli Voleybol Takımı oyuncusu İlke Naz Hoş baba şiddetinden korunmak için sosyal medyadan yardım istedi. İlke Naz Hoş Mersin'in Tarsus ilçesinde ikamet ediyordu. 

Gündem

22.10.2024, 16:15

Paravolley A Milli Voleybol Takımı oyuncusu İlke Naz Hoş sosyal medya açıklamasıyla babasından şiddet gördüğünü belirtti ve yardım istedi. lke Naz Hoş babasının arabısına ve iş yerine saldırdığını açıklayarak "Kendisi kumar bağımlısı olan bir insan. 800 bin dolar para kaybetti." dedi. 

Sur canisi Ayşenur'u evinde katletmişti! Onu gören komşusu konuştu: Yüzü bembeyaz olmuştu! Sur canisi Ayşenur'u evinde katletmişti! Onu gören komşusu konuştu: Yüzü... Haberi Görüntüle

İLKE NAZ HOŞ KİMDİR?

İlke Naz Hoş Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşamını sürdürüyor.

A Milli Voleybol Takımı Paravolley oyuncusu olan İlke Naz Hoş milli formayı defalarca giydi.

Mersin'de bir işletme sahibi olan İlke Naz Hoş baba şiddetinden şikayetçi. Babası tarafından işeri ve arabasına zarar verdiğini iddia eden İlk Naz Hoş yardım istedi. 

Şikayet üzerine Tarsus İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma ile şüpheli baba O.H.'nin yakalandı.

lke Naz Hoş ile annesi Filiz T. baba O.H'den şikayetçi oldu.

İlke Naz Hoş açıklamasında "Dayak, şiddet, tehdit ve hakaretlere maruz kalıyorum. Ben ölmek istemiyorum, bence kadınlar da ölmeden bir sürece varılabilir" dedi.

İlke Naz Hoş "Kendisi kumar bağımlısı olan bir insan. 800 bin dolar para kaybetti. 10 yıldır da çalıştığımı elimden alıyor, üniversiteyi kazandım gitmeme izin vermedi. Dükkanımı büyüttüm, ortak aldım, araç aldım borçlandım. Ekmeğimin peşindeyim." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading