İlker Gönen kimdir? Yenidoğan çetesi üyeleri kimler? İddianame hazırlandı!

İlker Gönen kimdir? Yenidoğan çetesi üyeleri kimler? İddianame hazırlandı!

İlker Gönen kimdir? Yenidoğan çetesi hakkında hazırlanan iddianamenin detayları belli oldu. İlker Gönen hakkında 177 yıl 6 aydan 582 yıl 9'ar aya kadar hapis talep edildi. 

Gündem

18.10.2024, 16:28

Yenidoğan çetesine yönelik başlatılan soruşturmanın detayları kan dondurdu. 10 bebeğin ölümünde ihmali olduğu belirtilen çete üyeleri hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede yer alan isimlerin kim olduğu ise merak konusu oldu. İddianamede şüpheli sıfatıyla adı geçen Fırat Sarı ve İlker Gönen'in 10 kez "kasten öldürmenin ihmali davranışla işlenmesi", "nitelikli dolandırıcılık", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" ve 11 kez uygulanmak üzere "resmi belgede sahtecilik" suçlarından toplamda 177 yıl 6 aydan 582 yıl 9'ar aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi.

Bakanlık Köfteci Yusuf'la ilgili iddialara son noktayı koydu! O listeye Köfteci Yusuf'u da ekledi! Bakanlık Köfteci Yusuf'la ilgili iddialara son noktayı koydu! O listeye... Haberi Görüntüle

İLKER GÖNEN KİMDİR? 

Yenidoğan çetesi soruşturmasında tutuklanan şüpheliler arasında yer alan Doktor İlker Gönen hakkında  177 yıl 6 aydan 582 yıl 9'ar aya kadar hapisl talep ediliyor. 

Doktor İlker Gönen’in hayatını kaybeden bir bebek olayında olayı örtbas etmek için bebeğin ölüm saatinin değiştirildiği ve ölüm sebebinin de yanlış yazdığı iddia edildi. 

Ortaya çıkan raporda “Ex olduğunda 200 gram olan bebek kısa bağırsak olduğu için değil, beslenmesinde yeterli enerji, protein, fosfor desteği alamadığı için malnütrisyona girdiği tespit edilmiştir” denildi.

Doktor İlker Gönen’in Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olarak görev yaptığı öğrenildi. 

İlker Gönen'in "Dursun Abi bir göbek açamamış açamamış mahvetmiş. Mahvettikten sonra hemşireye vermiş. Aile Suriyeli, herhangi bir şeyleri yok. Adli tıp süreci başlatmadılar. Çocuk defnedildi." dediği de ortaya çıktı.

Sur canisi Ayşenur'u evinde katletmişti! Onu gören komşusu konuştu: Yüzü bembeyaz olmuştu! Sur canisi Ayşenur'u evinde katletmişti! Onu gören komşusu konuştu: Yüzü... Haberi Görüntüle

YENİDOĞAN ÇETESİ ÜYELERİ KİMLER?

İddianamede yer alan isimler şunlar;

yenidoğan_çetesi_üyeleri_kimler.webp

Müjdat Gezen'in hastalığı ne? Sağlık durumu nasıl? Müjdat Gezen'in hastalığı ne? Sağlık durumu nasıl? Haberi Görüntüle

İDDİANAMEDE ADI GEÇEN HASTANELER

Akabe Sağlık Tesisleri AŞ'ye ait özel Avcılar Hospital Hastanesi

Özel İstanbul Şafak Sağlık Hizmetleri AŞ'ye ait Özel Avrupa Şafak Hastanesi ve Özel İstanbul Şafak Hastanesi

Medilife Sağlık Hizmetleri ve Yonca Sağlık Hizmetlerine bağlı Özel Bağcılar Medilife Hastanesi ve Özel Beylikdüzü Medilife Hastanesi

Refik Arslan AŞ'ye bağlı Özel Bağcılar Şafak Hastanesi

Beymed AŞ'ye ait Özel Birinci Hastanesi

Doğamed AŞ'ye ait Özel Doğa Hospital Hastanesi

Reyap AŞ'ye ait Özel Reyap İstanbul Hastanesi ve Çorlu Reyap Hastanesi

Ekip Sağlık AŞ'ye ait Özel TRG Hospitalist Hastanesi, Esenler Güney Hastanesi ve Silivri Kolan Hastanesi'nin

yenidoğan yoğun bakım ünitelerini kiralayarak işletmesini devraldığı ve söz konusu hastanelerden tamamında doktorlar yerine hemşirelerin sağlık hizmeti sunduğu aktarıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading