Yandex Metrica

Sitede Ara

İmamı okla vuran saldırganın yeni görüntüleri çıktı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Bağcılar'da cami imamını okla vuran saldırganın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde saldırganın omzuna astığı yay ve belindeki oklarla camiye doğru yürüdüğü görülüyor.

Gündem

26.07.2024, 12:32

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Bağcılar'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bağcılar’da bir şahıs, tartıştığı cami imamını okla vurdu.

Akıllara durgunluk veren olay Bağcılar'da Necattin Camii’nde yaşandı. Camide imamla tartışan bir vatandaş, kısa süre sonra camiye elinde okla geri geldi.

Sözlü tartışma yaşadığı cami imamını okla vuran vatandaş, çevredekiler tarafından yaka paça etkisiz hale getirildi.

Omzundan okla yaralanan imama ilk müdahale vatandaşlar tarafından yapıldı. İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sosyal medya gençlerimizi zehirliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sosyal medya gençlerimizi zehirliyor Haberi Görüntüle

APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı imamı omzundaki okla birlikte Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. İmamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Zanlı ise olay yerindeki esnaf tarafından yakalanarak bir depoya kapatıldı. Olay yerine gelen polis, saldırgan şahsı gözaltına aldı. Saldırgan, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderilirken, imam Kuru ise taburcu edildi.

Çomar festivali! Hayvan dernekleri Yenikapı'da toplandı: Köpek kılığına girdiler! Çomar festivali! Hayvan dernekleri Yenikapı'da toplandı: Köpek kılığına girdiler! Haberi Görüntüle

SALDIRGANIN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI

Bağcılar'da imamı okla vuran saldırganın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde saldırganın omzuna astığı yay ve belindeki oklarla camiye doğru yürüdüğü görülüyor.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading