Yandex Metrica

İmamoğlu cenazesine katılmamıştı! Şehit üsteğmenin vasiyeti ortaya çıktı: 'Cenazeme gelmesinler'

İmamoğlu cenazesine katılmamıştı! Şehit üsteğmenin vasiyeti ortaya çıktı: 'Cenazeme gelmesinler'

Terör örgütü PKK tarafından Irak'ın kuzeyinde şehit edilen, CHP'li İBB  Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun akrabası Şehit Üsteğmen Fatih Ayar'ın vasiyeti ortaya çıktı. Ayar'ın babası oğlunun "Cenazeme gelmesinler" dediğini aktardı. 

Gündem

16.09.2024, 01:57

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun şehit olan akrabası Üsteğmen Fatih Ayar'ın cenazesine katılmadığı ortaya çıktı. 

Terör örgütü PKK tarafından şehit edilen, Ekrem İmamoğlu'nun akrabası Şehit Üsteğmen Fatih Ayar'ın "Cenazeme gelmesinler" şeklinde vasiyeti olduğu belirtildi.

Bir kayıp çocuk haberi de Çanakkale'den! 5 yaşındaki Ediz Taşkan her yerde aranıyor Bir kayıp çocuk haberi de Çanakkale'den! 5 yaşındaki Ediz Taşkan... Haberi Görüntüle

ŞEHİDİN VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI: CENAZEME GELMESİNLER

Taziye için şehit ailesini ziyaret eden İmamoğlu burada Kur'an-ı Kerim okumuştu. İmamoğlu'nun neden cenazeye katılmadığı merak edilmişti. 

Şehit Üsteğmen Ayar'ın babası yerel seçimlerde İmamoğlu'nun seçim kampanyasına katıldığını ve oğlunun kendisine “Baba o senin akraban, bir şey diyemem ama Şehit olursam cenazeme gelmesinler!” dediğini aktardı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading