İmamoğlu'ndan İBB'ye alınan teröristler için akılalmaz savunma

İmamoğlu'ndan İBB'ye alınan teröristler için akılalmaz savunma

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün yaptığı basın toplantısında, İBB'de işe alınan ve PKK/KCK mensubu olduğu belirlenen Ö.K ve M.K ile ilgili akılalmaz açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Soylu'yu hedef gösteren İmamoğlu, terörist Ö.K için ''Geçici işçi, ot biçiyor'' derken M.K için de 'Çalışmaya devam edecek' dedi.

Gündem

03.05.2024, 11:04

İBB'de terör iltisaklı kişilerin çalışmasıyla ilgili tartrışmalar halen güğndemdeki yerini korurken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan karşılıklı açıklamalar gelmişti.

İskele alabanda! Bakan Bayraktar müjdeyi verdi: Oruç Reis Süveyş Kanalı'nı geçti! İskele alabanda! Bakan Bayraktar müjdeyi verdi: Oruç Reis Süveyş Kanalı'nı... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NDAN TERÖRİSTLER İÇİN SKANDAL SAVUNMA

İBB Başkanı İmamoğlu bugün yaptığı basın toplantısında İBB'de işe alınan teröristler için akılalmaz sözler sarfetti. İBB'de çalıştığı ortaya çıkan Botan Erciş kod adlı Ö.K. için '5 aylık geçici işçi, ot biçiyor, çapa yapıyorbu arkadaşımız.' dedi.

PKK'ya ağır darbe: Irak'ın kuzeyinde 5 terörist öldürüldü PKK'ya ağır darbe: Irak'ın kuzeyinde 5 terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

2013'TE PKK DAĞ KADROSUNA KATILMIŞ

Botan Erciş kod adlı Ö.K.'nin 2013 yılında PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet göstermek üzere dağ kadrosuna katıldığı ve 2017'de ise güvenlik güçleri tareafından yakalandığı bilgisi paylaşılmıştı.

Fatih'te vahşice katledilen İkbal Uzuner'in babasının ifadesi ortaya çıktı Fatih'te vahşice katledilen İkbal Uzuner'in babasının ifadesi ortaya çıktı Haberi Görüntüle

'İTFAİYE ERİMİZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK'

İmamoğlu'nun terörist Ö.K. ile ilgili sözleri şaşırtırken bununla da yetinmedi. Yine İBB'de çalıştığı belirlenen terörist M.K.'yı da savunmaya geçen İmamoğlu, ''6 Nisan 2021’de yapılan şeffaf sınavla itfaiyeye girmiş. İtfaiye erimiz çalışmaya devam edecek" şeklinde konuştu.

Lise KPSS meslekleri taban puanları 2024! KPSS 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 puanla nereye girebilirim? Lise KPSS meslekleri taban puanları 2024! KPSS 60, 61, 62,... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE REDDEDİLDİĞİNE DAİR BELGELER YAYINLANDI

Öte yandan İmamoğlu'nun savunduğu teröristler için sosyal medya hesabından açıklama yapan  İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, ismi geçen kişinin kamu kurumlarından daha önce reddedildiğine ilişkin belgeleri yayınlamıştı.

Ersoy, İBB çalışanın sicilini de kamuoyuyla paylaşmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading