İnsanlık tarihinin kara lekesi! Gazze'deki küçük çocuğu feryadı yürekleri dağladı: Bizim yaşadığımız hayat, hayat değil

İnsanlık tarihinin kara lekesi! Gazze'deki küçük çocuğu feryadı yürekleri dağladı: Bizim yaşadığımız hayat, hayat değil

Gazze’deki savaşın acı yüzü, küçük bir çocuğun yürek burkan sözleriyle bir kez daha gözler önüne serildi. İsrail'in saldırıları sonrası yaşadığı duyguları paylaşan çocuk, Lübnan halkına dua ederek, "Bizim yaşadığımız hayat, hayat değil" dedi.

Gündem

03.10.2024, 15:09

Gazze'de yaşanan çatışmaların ortasında, bir Filistinli çocuk, İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırıları hakkında duygularını dile getirirken, tüm dünyayı derinden etkiledi. Küçük yaşına rağmen savaşın acı gerçekleriyle yüzleşen çocuk, söyledikleriyle sadece bölgedeki trajediyi değil, tüm insanlığa dokunan bir mesaj verdi. Çocuğun bu sözleri, insanlık tarihine kara bir leke olarak kazındı.

Trabzonspor'un borcu bitti mi? Trabzonspor Bankalar Birliği'ne ne kadar para ödedi? Trabzonspor'un borcu bitti mi? Trabzonspor Bankalar Birliği'ne ne kadar para... Haberi Görüntüle

KÜÇÜCÜK ÇOCUĞUN OMUZLARINDAKİ YÜK

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, Gazze'de bir çocuğun yanına yaklaşan bir şahıs, ona "Sorun ne?" diye sordu. Çocuk, gözyaşları içinde "Çok çok üzgünüm" yanıtını verdi. Adamın, "Neden üzgünsün?" sorusuna ise küçük çocuk, "Lübnan'da olanlar yüzünden" diyerek Lübnan'daki durum için duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Çocuk, Lübnan halkı için dualar ederken, "Allah onları zafere ulaştırsın, Allah onları korusun. Allah onlara güç versin" şeklinde içten dualar etti. Ardından, "Onlar bizim yanımızda durdular, bize destek oldular. Allah da onlara güç versin" diyerek, Lübnan halkına olan minnettarlığını ve dayanışmasını ifade etti.

Lübnan Sağlık Bakanı açıkladı: Ölü sayısı 37'ye yükseldi Lübnan Sağlık Bakanı açıkladı: Ölü sayısı 37'ye yükseldi Haberi Görüntüle

"BİZİM YAŞADIĞIMIZ HAYAT, HAYAT DEĞİL"

Gazze’de süregelen savaşın yükünü omuzlayan küçük çocuk, sözlerine devam ederken şunları söyledi: "İnşallah bizim Gazze'de yaşadıklarımızı yaşamazlar. Bizim yaşadığımız hayat, hayat değil. Savaş kolay değil. Savaş kötü. Allah bize yeter, O ne güzel vekildir." Bu sözlerle, savaşın ne denli yıkıcı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

İstanbul'a sağanak vurdu! Rögarlar taştı, yollar göle döndü İstanbul'a sağanak vurdu! Rögarlar taştı, yollar göle döndü Haberi Görüntüle

SAVAŞIN ACI YÜZÜ VE KÜÇÜK BİR ÇOCUĞUN FERYADI

Küçücük bir çocuğun bu ağır sözleri ve savaşın gerçeklerini böylesine derinden hissetmesi, tüm dünya kamuoyunu bir kez daha derin bir üzüntüye boğdu. Bu sahneler, Gazze'deki savaşın çocuklar üzerindeki yıkıcı etkisini gözler önüne sererken, insanlık tarihine acı bir hatıra olarak kazındı.

İşte Gazze'deki Filistinli küçük çocuğun feryadı;

Ahmet Zenbilci'nin oğlu kim? Ahmet Zenbilci AK Parti'den neden istifa etti? Ahmet Zenbilci'nin oğlu kim? Ahmet Zenbilci AK Parti'den neden istifa... Haberi Görüntüle

BİRKAÇ GÜNLÜK BEBEK İSRAİL BOMBALARININ HEDEFİ OLDU

Savaşın getirdiği yıkımın en masum kurbanları olan çocukların yaşadıkları ise Gazze'de dur durak bilmeden devam ederken yine bir trajik görüntü daha sosyal medyada gündeme düştü. Henüz birkaç gün önce doğan bebeğin İsrail bombalarıyla yaralandığı görüntü savaşın acı yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.

İşte o görüntü ve yaşanılan dramın özeti;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading