Instagram açıldı: İletişim Başkanı Altun'dan anlamlı mesaj

Instagram açıldı: İletişim Başkanı Altun'dan anlamlı mesaj

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Instagram'ın yeniden erişime açılmasıyla beraber ilk mesajında Tahran'da suikast sonucu şehit edilen İsmail Haniye'yi andı.

Gündem

11.08.2024, 01:59

Günlerdir beklenen açıklama bu akşam itibarıyla yapıldı ve Instagram yeniden erişime açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, saat 21.30 itibarıyla Instagram'ın yeniden erişime açılacağını duyurmuştu.

Instagram'ın erişime açılmasıyla beraber en anlamlı paylaşım Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi. Altun, sosyal medya platformunun açıldığı dakikalarda paylaştığı ilk mesahında İran'ın başkenti Tahran'da 31 Temmuz'da uğradığı suikast sonucu şehit olan İsmail Haniye'yi andı. 

Gıda sahtekarlarını geçit yok! Bakanlık hileli gıdaları tek tek ifşaladı... Gıda sahtekarlarını geçit yok! Bakanlık hileli gıdaları tek tek ifşaladı... Haberi Görüntüle

HANİYE'NİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Altun, Altun, Instagram hesabından Haniye'nin bir fotoğrafını paylaşarak, şu ifadeleri kullandı:

"Şehadetinin 10. gününde şehit İsmail Heniyye'yi rahmet ve minnetle anıyorum. Filistin özgür olana, insanlığa karşı soykırım suçu işleyenler hesap verene kadar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde mücadelemiz sürecek."

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading