Yandex Metrica

İnternet ücretsiz oluyor: TÜRKSAT ile anlaşma imzalandı

İnternet ücretsiz oluyor: TÜRKSAT ile anlaşma imzalandı

Türk Hava Yolları ile TÜRKSAT ile yapılan anlaşmayla beraber yıolcular, tüm uçaklarda sınırsız ve ücetsiz internet hizmetinden yararlanabilecek. Anlaşma İngiltere'de imzalandı.

Gündem

23.07.2024, 08:10

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği, TÜRKSAT ile imzalanan anlaşma ile tüm yolculara sınırsız ve ücretsiz internet hizmeti verileceğini duyurdu. Yapılan açıklamada anlaşma nın İngiltere'deki havacılık fuarında imzalandığı ve imza törenine THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ve TÜRKSAT Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok'un katıldığı bildirildi.

X çöktü mü, neden açılmıyor? X'e erişim engeli mi getirildi? X çöktü mü, neden açılmıyor? X'e erişim engeli mi getirildi? Haberi Görüntüle

YIL SONU BAŞLIYOR

Projenin bu yıl sonundan itibaren başlaması ve iki yılda tamamlanması hedefleniyor. Projeyle THY, mevcut filosunu en yeni uçak içi bağlantı (IFC) teknolojileriyle güçlendirecek ve yeni uçakları daha verimli IFC teknolojileriyle donatacak. Yapılan çalışmayla Türk Hava Yolları'nın filosunun büyük bir bölümünde sunduğu IFC hizmetini tüm filosuna yayacak ve yolcularına sınırsız, kesintisiz ve daha hızlı internet imkanı sunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajı: Bugün dünden daha güçlüyüz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajı: Bugün dünden daha güçlüyüz Haberi Görüntüle

BAKAN URALOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu anlaşmaya ilişkişn sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Uraoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Türk bayrağının gurur kaynağı kurumlarımız Türk Hava Yolları (THY) ve Türksat uçuş deneyimini zirveye çıkarmak için iş birliği yapacak. 

THY’nin tüm uçaklarında ücretsiz ve sınırsız internet için Türksat ile THY mutabakat zaptı imzaladı.

İletişimin devi Türksat’ın uyduları sayesinde gökyüzünün hakimi THY; yolcularına sınırsız, kesintisiz ve daha hızlı internet hizmeti verebilecek.

Anlaşmanın ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, iki kurumumuzu tebrik ediyorum.

The Perfect Couple 2. sezon ne zaman? Mükemmel Çift bitti mi, yeni bölüm çıkacak mı? The Perfect Couple 2. sezon ne zaman? Mükemmel Çift bitti... Haberi Görüntüle

İNTERNET HİZMETİ NASIL SAĞLANIYOR? 

Türk Hava Yolları, ocak ayında yurt içi uçuşlarında uçak içi ücretli internet hizmetinin başladığını duyurmuştu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Yurt içi uçuşlarda sizlere internet imkanını sunmaktan memnuniyet duyuyoruz" ifadesini kullanmıştı. Buna göre uçuş boyunca internet hizmeti almak isteyen THY yolcuları, sınırsız mesajlaşma paketini 150 lira, sınırsız internet paketini ise 350 lira ücret karşılığında satın alabiliyordu.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading