Yandex Metrica

iPhone 16 ve 16 Plus'ın özellikleri sızdırıldı! İşte yeni renkleri ve özellikleri

iPhone 16 ve 16 Plus'ın özellikleri sızdırıldı! İşte yeni renkleri ve özellikleri

Apple'ın iPhone 16 ve 16 Plus modellerine gelecek yeni renk seçenekleri ve yeniden tasarlanan kamera çıkıntısına ait fotoğraf sızdırıldı.  

Gündem

31.07.2024, 16:38

iPhone 16 ve iPhone 16 Plus için beş yeni renk olacağı iddia ediliyor. Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından tahmin edilen renkler ile bu beş rengin uyumlu olması, Apple marka telefonların görüntülerinde sızıntı olabilecğini gösteriyor.

Apple 16 modellerinde beyaz, siyah, mavi, yeşil ve pembe renklerinin olması bekleniyor.

Bu yeni renkler, Apple'ın bu yıl standar iPhone 16 modelleri için daha canlı, daha doygun bir renk paleti tercih ettiğini öne çıkartıyor. Fakat gösterilen maket modellerine kıyasla kullanılan malzemelerde farklılıkların yaşanması mümkün.

Hatırlatma olarak, mevcut iPhone 15 ve iPhone 15 Plus cihazları Mavi, Pembe, Sarı, Yeşil ve Siyah renklerde sunuluyor.

Narin Güran'ın ablası Tülin Güran nasıl öldü? Rapor ortaya çıktı amcası gerçeği anlattı Narin Güran'ın ablası Tülin Güran nasıl öldü? Rapor ortaya çıktı... Haberi Görüntüle

16 PLUS'IN ÖZELLİKLERİNDE NE OLACAK?

6,1 ve 6,7 inçlik iPhone 16 modelleri için Apple, önceki çapraz lens düzenlemesinden farklı olarak yeni bir dikey kamera lens düzenlemesi planlıyor. Maket modellerde görüldüğü üzere yeni düzenleme, standart iPhone 16 modellerinin Vision Pro kulaklığı için Mekansal Video yakalamasına olanak tanıyacak. Önceki iPhone'lar, çapraz lensleri barındırmak için kare şeklinde bir kamera çıkıntısı kullanıyordu, ancak Apple, yeni lens düzenlemesiyle kamera çıkıntısını inceltebiliyor.

iPhone 16 ve iPhone 16 Plus'ın A18 çip, 8GB RAM, sağ tarafta fotoğraf ve video için yeni bir "Capture" düğmesi, iPhone 15 Pro modellerine özel olan Aksiyon düğmesi ve daha fazlasını içermesi bekleniyor. MacRumors'un haberine göre iPhone 16 serisindeki tüm dört cihazın Eylül ortasında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading