Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 34 terör hedefi imha edildi

Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 34 terör hedefi imha edildi

Türkiye, terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyor. Irak'ın kuzeyine yapılan hava harekatında 34 terör hedefi vuruldu, operasyonda çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

Gündem

25.10.2024, 02:25

Türkiye, terörle mücadelesini gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında düzenlenen operasyonlarla sürdürüyor. Yurt içinde düzenlenen operasyonlarla saldırı kabiliyetini tamamen kaybeden terör örgütü PKK, sınırlarımızın dışında ise iyice geri çekildi. ABD'nin koruyuculuğunda onların verdiği silahlarla varlığını sürdürme çabası içindeki terör örgütü, kendilerine bırakılan belirli noktalarda işgalci olarak varlığını sürdürüyor.

Son dakika.... Milli Savunma Bakanı net konuştu:  Hiçbir terörist Mehmetçiğin pençesinden kurtulamayacak! Son dakika.... Milli Savunma Bakanı net konuştu: Hiçbir terörist Mehmetçiğin... Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN HAREKET KABİLİYETİ SIFIRLANDI

İşgalci örgüti Amerikan silahlarıyla bölge halkına zulmediyor, çocukları silah altına almaya çalışıyor ve kız çocuklarını kaçırıyor. Teör örgütü PKK, sınırlarımızda bir terör devleti kurma çabalarında ise başarısız oldu. Türkiye'nin terörü kaynağında yok etme politikasıyla düzenlediği sınır ötesi harekatlar, PKK'nın hareket kabiliyetini sınırlandırdı.

Cemile Yıldız kimdir? Mevzular Açık Mikrofon'a katılan 2 çocuğu öldürülen anne kim? Feryadı yürekleri dağladı! Cemile Yıldız kimdir? Mevzular Açık Mikrofon'a katılan 2 çocuğu öldürülen... Haberi Görüntüle

DAĞA ÇIKACAK GENÇ BULAMIYORLAR

Gerek Irak'ın kuzeyinde gerekse de Suriye'nin kuzeyinde önleyici operasyonlarla büyük kayıplar verdirilen terör örgütü, katılımların neredeyse sıfıra inmesiyle insan gücünü de yitirdi. Dağa çıkaracak genç bulamayan PKK, sözde üst düzey komutanlarının birer birer ölümünü seyrediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın düzenlediği nokta operasyonlar renkli kategorilerde yer alan teröristleri ve terör elebaşlarını etkisiz hale getiriyor.

Erdoğan'ı öldürmeye giderken bu 'dua'yı okuyordu! Fetullah Gülen'in SAT'çı fedaisinin cebinden çıkmıştı Erdoğan'ı öldürmeye giderken bu 'dua'yı okuyordu! Fetullah Gülen'in SAT'çı fedaisinin... Haberi Görüntüle

34 TERÖR HEDEFİ İMHA EDİLDİ

Bu çerçevede sınırımızda herhangi bir terör oluşumuna izin vermek istemeyen Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyine yeni bir hava harekatı düzenledi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Hakurk, Gara, Kandil ve Sincar'da düzenlenen hava harekatında 34 terör hedefinin imha edildiği, çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. 

Her sembolün bir anlamı var!  Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında taktığı yüzük ve rozet dikkat çekti! Her sembolün bir anlamı var! Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında taktığı... Haberi Görüntüle

ÇOK SAYIDA TERÖRSİT ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Bakanlıktan yapılan açıklamada harekatın Birleşmiş Milletler Anlaşması'nın 51'inci maddesi uyarınca yapıldığı ve bu doğrultuda Irak'ın kuzeyinde bulunan terörist hedeflerine 24 Ekim saat 23.30'da hava harekatı düzenlendiği belirtildi. Açıklamada "İcra edilen hava harekatı ile Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak, depo ve terör örgütünün kullandığı tesislerden oluşan 34 hedef imha edildi." ifadeleri kullanılırken operasyonda azami oranda yerli ve milli mühimmat kullanıldığı hatırlatıldı. Açıklamada ayrıca çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği bildiridi ve şu ifadelere yer verildi:  "Asil milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri, geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin beka ve güvenliği için terörle mücadeleye tek bir terörist kalmayıncaya kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir. Bu harekatlar sırasında; masum sivillerin, dost unsurların, tarihi ve kültürel varlıklar ile çevrenin zarar görmemesi için her türlü tedbir alınmıştır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading