Yandex Metrica

Irak’ın kuzeyine Pençe-Kilit darbesi: Çok sayıda PKK'lı terörist öldürüldü

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 9 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi.

Gündem

12.07.2024, 13:01

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin eli kanlı terör örgütleriyle olan etkin ve kararlı mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor.

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen teröristlere hak ettikleri ceza verildi.

Bir gece ansızın Türkiye'ye geliriz demişti: O Yunan bakana Yaşar Güler'den cevap: Turistik geziye gelebilir Bir gece ansızın Türkiye'ye geliriz demişti: O Yunan bakana Yaşar... Haberi Görüntüle

9 PKK'LI TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Konuya ilişkin açıklama Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi. Yapılan açıklamada ''Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 9 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi.'' denildi.

MEB duyurdu: LGS tercih sonuçları açıklandı MEB duyurdu: LGS tercih sonuçları açıklandı Haberi Görüntüle

''ONLARIN GELDİĞİNİ DUYAN OLMAZ''

Açıklamanın devamında ''Onların geldiğini duyan olmaz, döndüğünü ise duymayan kalmaz. Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek!'' ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading