Yandex Metrica

İrem Derici'nin babası kim? Reklamcı Hulusi Derici kimdir?

İrem Derici'nin babası kim? Reklamcı Hulusi Derici kimdir?

İrem Derici'nin babası kim? Şarkıları, olay yaratan açıklamaları ve özel yaşantısı ile sık sık gündeme gelen İrem Derici'nin babasının ünlü bir reklam ajansı sahibi olduğu öğrenildi. İrem Derici'nin babası Türkiye'nin aranan reklamcılarından ve M.A.R.K.A. Reklam Ajansı'nın sahibi Hulusi Derici'dir. Peki Hulusi Derici kimdir, kaç yaşında?

Gündem

09.09.2024, 13:25

Son zamanların en popüler şarkıcılarından biri olan İrem Derici ünlü olduktan sonra olay yaratan açıklamaları ve özel hayatı ile sık sık gündeme geliyor. En çok dinlenen şarkıcılar listesinde başlarda olan İrem Derici'nin babasının ünlü bir reklamcı olduğu biliniyor. 

Santa Maria İtalyan Kilisesi saldırısının planlayıcısı İstanbul'da yakalandı Santa Maria İtalyan Kilisesi saldırısının planlayıcısı İstanbul'da yakalandı Haberi Görüntüle

İREM DERİCİ'NİN BABASI KİM?

İrem Derici'nin babası Hulusi Derici'dir. M.A.R.K.A. Reklam Ajansı'nad CEO ve Yaratıcı Grup Başkanı olarak görev yapan Hulusi Derici reklam sektörünün aranan isimlerinden biridir.

İzmir Körfezi'ndeki canlı ölümleri sürüyor! Orta körfez de kirli, balıklar kaçamıyor İzmir Körfezi'ndeki canlı ölümleri sürüyor! Orta körfez de kirli, balıklar... Haberi Görüntüle

HULUSİ DERİCİ KİMDİR?

Ünlü müzisyen İrem Derici'nin babas Hulusi Derici'nin kim olduğu internette sıkça araştırılıyor.

Hulusi Derici 1959 yılında Sinop'ta dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitiminden sonra İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Uygulamalı Endüstri Sanatları Grafik Bölümünden mezun oldu. 

Grafik tasarım alanında önemli eserlere imza atan Hulusi Derici 1979 yılında reklamcılık serüvenine başladı. 

Jale hanım ile evliliğinden bir kızı dünyaya geldi.

Jale Ediz ile Hulusi Derici kızları İrem Derici dünyaya geldikten 5 sene sonra ayrıldı.

1992’de Terra Nova’nın kurucu ortağı, Yönetim Kurulu Üyesi ve Yaratıcı Grup Başkanı olarak görev yaptı. 

Ardından kendi reklam ajansı M.A.R.K.A.’yı 1997’de kurdu. Halen M.A.R.K.A.’da CEO ve Yaratıcı Grup Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Türkiye reklam tarihinde köşe taşları sayılan bir çok reklam kampanyasına Yaratıcı Yönetmen, Sanat Yönetmeni ya da Reklam yazarı olarak imza atmıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading