Yandex Metrica

Sitede Ara

İrem Uslu kimdir? Güldür Güldür Mesut (Uğur Bilgin) kiminle evlendi, eşi kim?

İrem Uslu kimdir? Güldür Güldür Mesut (Uğur Bilgin) kiminle evlendi, eşi kim?

Güldür Güldür Show programındaki Mesut karakteri ile tanınan Uğur Bilgin geçtiğimiz yıl İrem Uslu ile dünya evine girmişti. Uğur Bilgin-İrem Uslu evliliği ekranlardan uzak bir şekilde devam ederken Uğur Bilgin eşinin evlilik yıl dönümünü romantik bir mesajla kutladı. Güldür Güldür izleyicileri ise İrem Uslu kimdir? Güldür Güldür Mesut (Uğur Bilgin) kiminle evlendi, eşi kim? sorularını sormaya başladı.

Gündem

28.08.2024, 17:12

Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show'da Mesut karakterini canlandıran Uğur Bilgin hayatını İrem Uslu ile birleştirmişti. İrem Uslu ile mutlu birlikteliğine devam eden Uğur Bilgin evlilik yıl dönümünde paylaştığı romantik mesajla eşine sevgisini gösterdi. Uğur Bilgin paylaışında "Koskoca bir yıl geçmiş. Önümüzdeki her yıl bir diğerinden daha şahane olsun inşallah. Nice sağlıklı ve mutlu yıllarımız olsun yol arkadaşım, canım eşim. Seni çok seviyorum" notunu düştü.

Bakan Tekin'den kitapta fahiş fiyat açıklaması: Özel okullara yaptırım uyguluyoruz Bakan Tekin'den kitapta fahiş fiyat açıklaması: Özel okullara yaptırım uyguluyoruz Haberi Görüntüle

GÜLDÜR GÜLDÜR MESUT (UĞUR BİLGİN) KİMİNE EVLENDİR?

Uğur Bilgin uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı İrem Uslu ile sade bir törenle dünya evine girdi. İrem Uslu evlendikten sonra İrem Bilgin soyadını aldı.

Yılmaz Tunç: Reformlara imza atmaya devam edeceğiz Yılmaz Tunç: Reformlara imza atmaya devam edeceğiz Haberi Görüntüle

İREM USLU KİMDİR?

İrem Uslu'nun 27 yaşında olduğu biliniyor. Sakarya'nın Sapanca ilçesinde dünyaya gelen İrem Uslu yaşamını İstanbul'da devam ettiriyor.

İrem Uslu'nun ne iş yaptığına dair ise internette bilgi bulunmuyor.

İrem Uslu Güldür Güldür Show'da Mesut karakterini canlandıran Uğur Bilgin'in evlenme teklifini geçtiğimiz yıl kabul etmiş ve çift sade bir törenle evlenmişti.

Çiftin düğününe arkadaşları ve akrabaları katıldı. 

İrem Uslu'nun ailesinin Sapanca'da oldukça tanınan kişiler olduğu öğrenildi. 

İrem Uslu'nun babası İsmail Uslu, Sapanca’nın ileri gelen iş insanlarından biridir.

İrem Uslu aynı zamanda Sapanca eski belediye başkanı İbrahim Uslu’nun da yeğenidir. 

İrem Uslu düğünden sonra Bilgin soyadını aldı. 

Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren İrem Uslu ile Mesut Bilgin ekranlardan uzak mutlu evliliklerinin tadını çıkarıyor. 

İrem Uslu eşi Uğur Bilgin'in yanında sık sık eşiyle seyahat ediyor.

İrem Uslu'nun Instagram hesabı ise "@iremuslu"dur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading