Yandex Metrica

Sitede Ara

Irkçılık terörü! İş çığrından çıktı! Eline bıçak aldı restoranda oturan Arap müşterileri tehdit etti

Kayseri'de ve Suriye'de yakılan provokasyon ateşi Türkiye'de ırkçılık fitnesini ateşledi. Türkiye'nin birçok bölgesinde sokağa çıkan provakatörler Suriyeli mültecileri hedef alırken ırkçı eylemler Arap iş insanlarına da sıçradı. Elindeki bıçakla restoranda yemek yiyen Arap müşterileri tehdit eden bir şahıs "Benim ülkem lan burası, delikanlınız gelsin, ben Türk'üm Türk. Arap marap anlamam" ifadelerini kullandı. Öte yandan yapılan çalışmalarda şüphelinin M.İ. olduğu belirlendi. Polis ekiplerince gözaltına alınan M.İ. tutuklandı.

Gündem

02.07.2024, 21:02

Kayseri'de başlayan daha sonra Antalya, Gaziantep dahil birçok ile sıçrayan fitne ateşi İstanbul'a sıçradı. Türkiye'ye yatırım amaçlı gelen Arap iş insanlarına yönelik bıçaklı bir saldırı girişimi kameralara yansıdı.

Şehidimizin vasiyeti yerine getirildi! Afrika ülkesine su kuyusu açıldı Şehidimizin vasiyeti yerine getirildi! Afrika ülkesine su kuyusu açıldı Haberi Görüntüle

YATIRIM YAPMAYA GELDİ ŞOK YAŞADI

İstanbul'da Arap iş insanlarına yönelik bıçaklı bir saldırı girişimi yaşandı. Elindeki bıçakla masada oturan Arap iş insanlarını tehdit eden kişi olay yerinden uzaklaştırıldı. Türkiye'de yatırım yapan Khaled Fouzan, İbrahim Al Hudaithi'nin de aralarında bulunduğu Arap iş insanları Maslak 1453'te bir restoranda yemek yerken elinde bıçaklı bir Türk vatandaşı belirdi.

Arap müşterilerinin yemek yedikleri bir masaya elindeki bıçakla yaklaşıp tehditler savuran bir şahıs "Benim ülkem lan burası, delikanlınız gelsin, ben Türk'üm Türk. Arap marap anlamam" ifadelerini kullandı. Gerilimin yükseldiği o anlar masada oturan bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan davet etti! Estonya Cumhurbaşkanı Karis Türkiye'ye geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan davet etti! Estonya Cumhurbaşkanı Karis Türkiye'ye geliyor Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE MUZ CUMHURİYETİ DEĞİL"

Arap dünyası ile önemli ölçekte işler yapan Orient Light İnternational Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Demirhan, dün gece Maslak 1453'te yaşanan olaylara tepki gösterdi. Patronlar Dünyası'na konuşan Halil İbrahim Demirhan:

"Araplara küfür ediyorlar, 'buradan gidin' diyorlar. Çok büyük bir olay bu. Ülkenin ekonomisine milyar dolar yatırım yapmış insanlara bu yapılıyor. Türkiye'yi çok seven bu insanlara bu yapılıyor. Bu şiddeti gösteren insanlar cezasız kalmamalı. Ben, Halil İbrahim Demirhan olarak dün yaşanan olayları kınıyorum. Dubai'ye 180 ayrı millet geliyor. Irkçılık, kin yok. Mültecilerle, yatırımcılar karıştırılıyor. Ne olursa, kim olursa olsun bıçaklarla, tehditlerle bu işler olmamalı. Burası muz cumhuriyeti değil.  Dün bu olayı gerçekleştiren saldırganın da yakalanmasını ve adalet önüne çıkarılmasını istiyor, savcıları göreve davet ediyorum" 

Bakan Uraloğlu Haydarpaşa için tarih verdi: Çalışmaların yüzde 90'ı tamamlandı Bakan Uraloğlu Haydarpaşa için tarih verdi: Çalışmaların yüzde 90'ı tamamlandı Haberi Görüntüle

ŞAHIS TUTUKLANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Sarıyer Maslak Mahallesi'nde bulunan bir site önünde gerçekleştirilen bıçaklı tehdit olayı ile ilgili, hızlıca olay yerine intikal edilmiş, yapılan incelemede şüphelinin olay yerinde bulunan diğer şahıslara yönelik bıçakla tehdit ettiği, küfüt ve haraketlerde bulunduğu belirlenmiştir.

Şüphelinin tespit ve teminine yönelik çalışmada M.İ (43) isimli şahıs olduğu tespit edilmiş, belirtilen ikamet adresinde yakalanmış şüphelinin alkol etkisinde olduğu anlaşılmıştır. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli M.İ kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnme suçlarından 02.07.2024 tarihinden adli makamlara sevk edilmiştir." denildi.

Aktarılan son bilgide Arap iş insanlarını bıçakla tehdit eden M.İ. tutuklandı!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

3

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading