Yandex Metrica

İş insanı Kaya Sabancı'ya yumruklu saldırı: Apar topar hastaneye kaldırıldı

Bodrum’da Vedat Aşçı’nın sahibi olduğu bir sitede yaşamını sürdüren 72 yaşındaki Kaya Sabancı, Vedat Aşçı ve korumaları tarafından bir restoranın açılışında dövüldü. İki işadamı arasında bir süredir anlaşmazlık vardı.  

Gündem

21.06.2024, 11:54

Bodrum'un Göltürkbükü Mahallesi'ndeki lüks bir sitede hayatını devam ettiren iş insanı Kaya Sabancı, Vedat Aşçı ve korumaları tarafından bir restoranın açılışında dövüldü. Olaya ilişkin görüntüler sosyal medyada hızlıca yayılırken konuıyla ilgili çok sayıda tweet atıldı ve yorumlar yapıldı.

İstanbul emniyetinden nefes kesen operasyon: Göçmen kaçakçısı suçüstü kafeslendi! İstanbul emniyetinden nefes kesen operasyon: Göçmen kaçakçısı suçüstü kafeslendi! Haberi Görüntüle

''BENİ ÇAĞIRMADIN AMA BAK PARTİYE GELDİM''

Edinilen bilgiye göre olay şu şekilde gelişti. Bodrum Mandarin Otel'de bulunan Hakkasan Restoran'da "Yaza Merhaba" partisine davet edilmediği halde gelen Kaya Sabancı, orada bulunan Vedat Aşçı'yı görünce "Beni çağırmadın ama bak partiye geldim" dedi. Sözlü tartışmanın ardından Vedat Aşçı, Kaya Sabancı'yı yumrukladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki olaylı geceye ilişkin açıklama: Sokakları ateşe vermek kabul edilemez Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki olaylı geceye ilişkin açıklama: Sokakları ateşe vermek... Haberi Görüntüle

HASTANEYE KALDIRILDI

Kaya Sabancı, ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekibince ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Kaya Sabancı'nın sol gözüne darbe aldığı ve hastanede gözlem altında tutulduğu öğrenildi.

Deprem çok kısa sürede kapımızı çalacak: Naci Görür'den korkutan paylaşım Deprem çok kısa sürede kapımızı çalacak: Naci Görür'den korkutan paylaşım Haberi Görüntüle

KAYA SABANCI'NIN AVUKATINDAN İLK AÇIKLAMA

Kaya Sabancı'nın avukatından konuya ilişkin ilk açıklama geldi. Kaya Sabancı'nın avukatı Ömer Reşat Kayran, hastane bahçesinde gazetecilere, Sabancı'nın sitenin sahibiyle daha önceden aralarında husumet olduğunu, kavganın da bu nedenle yaşandığını iddia etti. Yapılan açıklamada "Vedat Aşçı'nın talimatıyla otele ambulansın girişi ve çıkışı engellenmeye çalışıldı. Hiçbir şekilde açıklanabilecek bir durum değil, her boyutuyla ele alacağız" ifadelerine yer verildi.

Muhammed Şengezer kimdir? Muhammed Şengezer hangi takımda oynuyor? Muhammed Şengezer kimdir? Muhammed Şengezer hangi takımda oynuyor? Haberi Görüntüle

İKİ İŞ ADAMI ARASINDA ANLAŞMAZLIK VARDI

Kayran, olayla ilgili şikayetçi olacaklarını kaydetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. İddiaya göre iki iş adamı arasında bir süredir anlaşmazlık vardı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

4

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading