Yandex Metrica

Sitede Ara

İslam'a hakaretler savurdu! Haddini bilmez Tuğba Ekinci, Allah’a ve Peygamber Efendimize dil uzattı!

Bu zamana kadar sesinden çok giyimi, sahnede sergilediği dansı ve tam olarak ne anladığı anlaşılmayan cümleleriyle gündem olan Tuğba Ekinci, Allah ve peygambere yönelik alçakça ifadeler kullandı. Görüntülerin yayınlanmasının ardından tepkiler arka arkaya geldi.

Gündem

29.07.2024, 16:41

Sanatçıyım diyerek ortalıklarda gezinen Tuğba Ekinci katıldığı bir yerde sahneye çıkarak İslam'a, Allah’a ve Peygamber Efendimize hadsiz sözler sarf etti. 

Bodrum FK Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica transferinden ne kadar kazandı? Milyonlarca lira kasaya girdi! Bodrum FK Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica transferinden ne kadar kazandı? Milyonlarca... Haberi Görüntüle

İSLAM'A AÇIK AÇIK HAKARET ETTİ 

Ne iş yaptığı belli olmayan Tuğba Ekinci gündeme gelebilmek için İslam'a saldırma modasına uydu. Tuğba Ekinci sahnede İslami değerlere açık açık alçakça hakaretlerde bulundu.

Kerem Aktürkoğlu'nun kaptanlığı neden alındı? Galatasaray'ın yeni kaptanı kim olacak? Kerem Aktürkoğlu'nun kaptanlığı neden alındı? Galatasaray'ın yeni kaptanı kim olacak? Haberi Görüntüle

"HAYIRDIR BU NASIL ALLAH, BU NASIL PEYGAMBER?"

Yılın Starları 2024 Odül Töreni'ne katılan Tuğba Ekinci konuşmasında “Bizi beğenmediler, kıyafetlerimize kadar. 'Müslümanlığa yakışmaz' dediler. Bu nasıl secdeye eğilmek, nasıl amin demek, bu nasıl Allah, nasıl Peygamber. hayırdır” dedi.

Mecliste görüşülen hayvan hakları yasasını eleştiren Ekinci, "Bu havyanlarla olan konuların hiçbirisine katılmıyoruz. Türk milleti, Müslümanlık bunu kabul edemez" diyerek başladığı sözlerine hız kesmeden devam etti. 

Mehmet Kasım Gülpınar Yeniden Refah Partisi'nden neden istifa etti? Kasım Gülpınar AK Parti'ye mi geçti? Mehmet Kasım Gülpınar Yeniden Refah Partisi'nden neden istifa etti? Kasım... Haberi Görüntüle

"BAZI ŞEYLER DİLİMİN UCUNA GELİYOR SÖYLEYEMİYORUM"

Ekinci, konuyu biran da hayvan haklarından çıkartıp dini değerlere saldırmaya getirerek "Kimin hangi fırlamanın aklından çıktı bu ben bilmiyorum. Bazı şeyler dilimin ucuna geliyor söyleyemiyorum. Bizi beğenmediler kıyafetlerimize kadar. Müslümanlığa yakışmaz dediler. Bu nasıl secdeye eğilmek, bu nasıl amin demek, bu nasıl Allah, bu nasıl peygamber? Hayırdır" ifadelerini kullandı.

İstanbul'u kana bulayacaktı! Bombalı eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı terörist Bağcılar'da yakalandı İstanbul'u kana bulayacaktı! Bombalı eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı terörist Bağcılar'da yakalandı Haberi Görüntüle

VATANDAŞLARDAN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NA ÇAĞRI 

Videonun ardından sanatçıya soyal medyadan tepkiler yükseldi. Dini değerlere alenen hakaret ve saygısızlıkta bulunan sanatçı hakkında bir çok sosyal medya hesabı suç İçişleri Bakanlığına çağrıda bulundu.

 

Habere Tepki Ver

5

4

5

1

3

0

0

11

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading