Yandex Metrica

İsmail Saymaz Sözcü TV'de neden yok, ayrıldı mı?

İsmail Saymaz Sözcü TV'de neden yok, ayrıldı mı?

Sözcü TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan İsmail Saymaz'ı kanalda göremeyen izleyiciler İsmail Saymaz'ın hangi kanala geçtiğini araştırmaya başladı. Peki İsmail Saymaz Sözcü TV'de neden yok, ayrıldı mı?

Gündem

25.06.2024, 15:10

Gazeteci İsmail Saymaz uzun bir süredir Sözcü TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkıyordu. Sözcü gazetesinde köşe yazılarına devam eden İsmail Symaz'ın yeni kanalı belli oldu. 

DMM'den 'Suriyeliler mesire alanında kavga çıkardı' iddiasına yalanlama DMM'den 'Suriyeliler mesire alanında kavga çıkardı' iddiasına yalanlama Haberi Görüntüle

İSMAİL SAYMAZ SÖZCÜ TV'DE NEDEN YOK?

İsmail Saymaz bundan böyle Sözcü TV'de yer almayacak. Saymaz'ın Halk TV ile anlaştığı ve Halk TV ekranlarında yer alacağı açıklandı. 

Valilik duyurdu! Bir ilde daha ormana girişler yasaklandı Valilik duyurdu! Bir ilde daha ormana girişler yasaklandı Haberi Görüntüle

İSMAİL SAYMAZ SÖZCÜ'DEN AYRILDI MI?

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş İsmail Saymaz'ın Halk TV'ye tranfer olduğunu açıkladı.Toktaş paylaşımında "Yeni döneme, yeni ve güçlü isimlerle giriyoruz. İsmail Saymaz haber, yazı, yorum ve analizleriyle yeniden Halk TV ve halktv.com.tr‘de. Nerede kaldıysak oradan devam. Hoş geldin İsmail Saymaz" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading