İsmini vermeden yazdı! Firari FETÖ'cü Hakan Şükür'den ölen Fetullah Gülen paylaşımı!

İsmini vermeden yazdı! Firari FETÖ'cü Hakan Şükür'den ölen Fetullah Gülen paylaşımı!

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölüm haberinin ardından, hakkında yakalama kararı bulunan FETÖ firarisi Hakan Şükür, terörist başı Gülen'in ölümünün ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Şükür, Fethullah Gülen'in adını vermeden yaptığı paylaşımda dikkat çekici ifadeler kullandı.    

Gündem

21.10.2024, 14:18

FETÖ firarisi Hakan Şükür, teröristbaşı Gülen'in ölümü sonraısı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Şükür paylaşımında, ''Allah kim ne hakkettiyse hakkını verecektir. " ifadesini kullandı. 

Terör örgütü lideri Gülen'in ölümünü, örgüt üyelerinin yanı sıra, terör örgütü liderinin yeğeni Ebuseleme Gülen de sosyal medya hesabı üzerinden doğruladı. Terör örgütü lideri Gülen'in 20 Ekim'de öldüğü açıklandı.

Havada panik anları! Münih-Antalya seferini yapan uçağın tekerlekleri patladı! Havada panik anları! Münih-Antalya seferini yapan uçağın tekerlekleri patladı! Haberi Görüntüle

HAKAN ŞÜKÜR'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYALŞIM 

Terör örgütü lideri Gülen'in ölüm haberinin duyurulmasının ardından FETÖ firarisi ve ABD'de yaşayan Hakan Şükür, isim vermeden bir paylaşım yaptı. Şükür paylaşımında, "Allah kim ne hakkettiyse hakkını verecektir. Ne eksik ne fazla. Herkes sıfatlarından ayrılmış olarak o teraziye çıkacak; çırılçıplak. Ölüm hak. Her canlı ölümü tadacak. Tadmayacakmış gibi yaşayanlar bile. Allah rahmeti ve Adaleti ile muamele etsin herkese." ifadelerini kullandı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading