İspanya-Fransa maçı bu akşam mı? İspanya-Fransa maçı saat kaçta?

İspanya-Fransa maçı bu akşam mı? İspanya-Fransa maçı saat kaçta?

EURO 2024 Avrupa Futbol ŞAmpiyonası'nda sona doğru geliniyor. Turnuvanın favorilerinden Fransa seri penaltı atışlarında Portekiz'i yenerek adını yarı finale yazdırdı. İspanya'da uzatma dakikalarında Almanya'yı yendi ve Fransa'nın rakibi oldu. Spor severler İspanya-Fransa yarı final maçına kitlenmiş durumda. Maçı kaçırmak istemeyenler İspanya-Fransa maçı bu akşam mı? İspanya-Fransa maçı saat kaçta? sorularına yanıt arıyor.

Gündem

08.07.2024, 13:40

Türkiye'nin talihsiz bir şekilde Hollanda'ya elenmesi ile gözler diğer takımlara çevrildi. EURO 2024 Çeyrek Final maçında Fransa, Portekiz ile berabere kaldı. Penaltı atışlarında gülen taraf Fransa oldu ve adını yarı finale yazdırdı. 

İspanya ise çeyrek final maçında ev sahibi Almanya'yı uzatmalarda 2-1 yenerek yarı finalist oldu.

Turnuvanın favori takımlarından olan İspanya ile Fransa zorlu maçta kozlarını paylaşacak. Avrupa'nın en iyisi olmak için mücadele veren takımlardan galip gelen adını finale yazdıracak. 

Okullar 28 Ekim'de tam gün tatil mi? Pazartesi okullar yarım gün mü? Okullar 28 Ekim'de tam gün tatil mi? Pazartesi okullar yarım... Haberi Görüntüle

İSPANYA-FRANSA MAÇI BU AKŞAM MI?

İspanya-Fransa maçı belkide turnuvanın en kritik maçlarından biri olacak. Turnuvanın iki favorisi yarı finalde karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele 9 Temmuz Salı günü oynanacak. Saat 22.00’de başlayacak olan karşılaşmaya futbol severlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. 

4 Ekim 2024 Cuma hutbesi konusu: Zulüm Asla Payidar Olmaz 4 Ekim 2024 Cuma hutbesi konusu: Zulüm Asla Payidar Olmaz Haberi Görüntüle

İSPANYA-FRANSA MAÇI HANGİ KANALDA?

Karşılaşma TRT1 ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek. Maç yayını sırasında şifre girebilir. Yeni frekans bilgileri ile TRT1 kanalını uydu alıcınıza eklemeniz öneriliyor. 

Bitlis'te korkutan deprem! AFAD son dakika kodu ile duyurdu: Vatandaşlar sokaklara döküldü Bitlis'te korkutan deprem! AFAD son dakika kodu ile duyurdu: Vatandaşlar... Haberi Görüntüle

FRANSA 6. KEZ YARI FİNALDE

Fransa, 6. kez yarı finalde mücadele edecek. EURO 1984 ve 2000'de şampiyon olan Fransa, 2016'da final oynadı. Fransızlar, 1992 ve 2008'de grup aşamasında elenmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading