İsrail'in İran saldırısında kaç kişi öldü? Ölü ve yaralı sayısı kaç?

İsrail'in İran saldırısında kaç kişi öldü? Ölü ve yaralı sayısı kaç?

İsrail beklenen İran saldırısını gerçekleştirdi. İran'da askeri noktalar hedef alındı. İsrail saldırısına İran "orantılı karşılık" vereceğini duyurdu. Peki İsrail'in İran saldırısında kaç kişi öldü, kaç kişi yaralandı. Yaralı ve ölü sayısı hakkında yetkililerden henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

Gündem

26.10.2024, 09:04

İsrail ordusu İran'daki askeri hedefleri bombaladı. Saldırının ardından İran'da uçak seferleri durduruldu. Tahran ve Kerec şehirlerinde meydana gelen peş peşe patlamaların İsrail saldırısı nedeniyle kaynaklandığı açıklandı. Ayrıca Suriye'nin başkenti Şam ve Humus'te da patlamalar meydana geldiği bildirildi. İsrail'den yapılan açıklamada "İran'daki rejimin son dönemde İsrail'e yönelik saldırılarına cevap olarak askeri noktalar hedef alındı" denildi. 

Umut hakkı nedir? Umut hakkı kimlere verilir? Umut hakkı nedir? Umut hakkı kimlere verilir? Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINDA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ?

İsrail İran'ına füze üretim noktalarını vurdu.. İsrail'den yapılan açıklamada "İran'ın İsrail'e saldırıda kullandığı füzelerin üretildiği tesis ve karadan havaya füze savunam sistemleri vuruldu" denildi. Saldırının 3 dalga halinde olduğu ilk dalgada İran savunma sistemleri hedel alındı. Diğerlerinde ise füze-drone üretim tesis ve üsleri vuruldu.  İran'dan yapılan açıklamada bazı noktalarda "sınırlı hasar" meydana geldiği açıklandı. Ölü ve yaralı sayısı hakkında ise bilgi verilmedi. 

Açıköğretimde geçmek artık kolay olmayacak: MEB açıkladı! İşte o zorunluluk... Açıköğretimde geçmek artık kolay olmayacak: MEB açıkladı! İşte o zorunluluk... Haberi Görüntüle

İRAN KARŞILIK VERECEK Mİ?

Tahran'ın, İsrail'in gece saatlerinde gerçekleştirdiği hava saldırısına karşılık vereceğini ifade etti. İran'lı yetkililer "Önceden belirttiğimiz gibi İran, İsrail'in saldırılarına cevap vermeye hazırlıklıdır. İran, herhangi bir saldırıya karşılık verme hakkını saklı tutar. İsrail'in herhangi bir eylemine uygun karşılık alacağına şüphe yoktur." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading