Yandex Metrica

İsrail'in şehit ettiği Ayşenur Ezgi Eygi'nin öldürülmesindeki keskin nişancı detayı ortaya çıktı

İsrail'in şehit ettiği Ayşenur Ezgi Eygi'nin öldürülmesindeki keskin nişancı detayı ortaya çıktı

İşgal altındaki Batı Şeria'nın Nablus kentinin Beyta beldesindeki Cebel Ebu Sabih'te barışçıl bir gösteriye katıldığı sırada İsrail askerlerince vurulan Ayşenur Ezgi Eygi'nin otopsi raporuna ulaşıldı. Şehit Eygi'nin uzak mesafeden yapılan atışla hedef alındığı belirlendi. Ayrıca Ayşenur'un vücudunda 6 adet yabancı metalik cisim bulundu.

Gündem

18.09.2024, 11:20

Yaklaşık 11 aydır Gazze'de dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan ve şu ana kadar 42 bine yakın masum Filistinli katleden İsrail ordusu, geçtiğimiz günlerde bir vahşet daha gerçekleştirdi.

Bebek katili Netanyahu'nun acımasız ve zorba ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'da barışçıl bir gösteri sırasında katılımcıların üzerine ateş açtı.

Ayşenur Ezgi Eygi kimdir? İsrail genç Ayşenur'u vahşice katletti! Ayşenur Ezgi Eygi kimdir? İsrail genç Ayşenur'u vahşice katletti! Haberi Görüntüle

TÜK KIZI EYGİ ŞEHİT EDİLDİ

Filistinlilere destek amacıyla gösteriye katılan ve aynı zamanda ABD vatandaşlığı da bulunan Türk kızı Ayşenur Ezgi Eygi, başından vurularak ağır yaralandı. Filistinlilere ait bir hastaneye kaldırılan Eygi, tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı ve yaşamını yitirdi. Siyonistlerin kahpe kurşunu sonrası şehit olan Eygi, Filistin topraklarının İsrail tarafından işgaline karşı barışçıl ve sivil yöntemlerle Filistinlilere destek veren Uluslararası Dayanışma Hareketi gönüllüsü bir insan hakları aktivistiydi.

Eylem için Türkiye'ye gelmişti! PKK'nın üst düzey sorumlularından 'Haydar Ali Cuma' adlı terörist kıskıvrak yakalandı Eylem için Türkiye'ye gelmişti! PKK'nın üst düzey sorumlularından 'Haydar Ali... Haberi Görüntüle

KESKİN NİŞANCI ÖLDÜRDÜ

İşgal altındaki Batı Şeria'da katıldığı barışçıl gösteride İsrail askerlerinin ateş açması sonucu hayatını kaybeden Ayşenur Ezgi Eygi'nin ölümüne ilişkin İzmir Adli Tıp Kurumunda hazırlanan otopsi raporu açıklandı. Raporda, mermi çekirdeği giriş yarası bulgularına göre atışın, uzak atış mesafesinden yapıldığı tespiti yer aldı. Cesetten 6 metalik yabancı cisim çıkartılarak incelenmek üzere Cumhuriyet Başsavcılığına teslim edildi.

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü olmak üzere askıya alındı! İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü olmak üzere askıya alındı! Haberi Görüntüle

MEMLEKETİNDE DEFNEDİLDİ

İsrailli keskin nişancı tarafından şehit ediğildiği kesinleşen Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenazesi, Didim Merkez Camisi önünde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading