Sitede Ara

İsrail'in vurmakla tehdit ettiği Kamal Advan Hastanesi'nde yönetim ofisine ateş açıldı! Çoçuklar ölüme terk edildi!

Gazze'de İsrail zülmü devam ediyor. ABD desteği, Avrupa ve diğer yandaşları arkasına alan İsrail, Gazze Şeridi'ndeki Kamal Advan Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar hastalık, açlık, yetersiz beslenme ve ilaç yoksunluğu sebebiyle ölüme terk etti. 

Gündem

09.10.2024, 18:59

İsrail, zulmü her geçen gün Gazze sınırlarında ne yazık ki devam ediyor. Yaklaşık bir senedir sayısız katliama imza atan İsrail, 7 Ekim 2023 tarihinden beri düzenlediği saldırıda en az 14 bin 280’i çocuk, 9 bin 340'ı kadın olmak üzere 32 bin 414 Filistinli öldürüldü, 74 bin 787 kişi yaralandı.

Ev ve hastaneler yetmezmiş gibi Filistinlilerin sığındığı barınakalrıda hedef alarak insani giriş yardımlarını da engelliyor. Halkı açlığa mahkum eden İsrail, 2,3 milyon nüfuslu Gazze Şeridi'nde büyük bir insani felaketine imza atıyor.

Bahçeli'den 'DEM Parti ile tokalaşma' açıklaması: Bakın hangi liderin konuşması harekete geçirdi Bahçeli'den 'DEM Parti ile tokalaşma' açıklaması: Bakın hangi liderin konuşması... Haberi Görüntüle

ÇOÇUKLARA ÖLÜME TERK EDİLDİ.

İsrail, Gazze Şeridi’nin kuzeyinde Beyt Lahiya beldesinde yer alan Kamal Advan Hastanesi’nin boşaltılması ve tüm hastaların tahliye edilmesi emrini verdi. İnsani yardımları engellediği gibi İsrail, tedavi gören çocuklar hastalık, açlık, yetersiz beslenme ve ilaç yoksunluğu nedeniyle ölümle terk ediyor. Dünyaya seslenen Pediatrist Imane El Makhloufi, “Artık bu kadar ezici zulme insan ne diyeceğini bilemiyor. Bunlar yetimler ve kimseleri yok, mahsur kalmış durumdalar. Durum çok ama çok zor.” ifadelerini kullandı.

Son dakika: Cem Garipoğlu’nun mezarı açılıyor Son dakika: Cem Garipoğlu’nun mezarı açılıyor Haberi Görüntüle

HASTANE ABLUKA ALTINA ALINDI

Öte yandan hastaneyi kuşatan Siyonist askerleri yönetim ofisine ateş açtı. İsrail askerlerinin hastanenin boşaltmasını istediği, aksi takdirde "Şifa Hastanesi'nde yaşanan yıkım, ölüm ve tutuklamaların burada da olacağı" yönünde tehditte bulunduğu belirtiliyor. Ayrıca katil İsrail askerlerinin hastanedeki yoğun bakım hastalarından birinin nakline yardım eden ambulans çalışanlarından birini alıkoyarak götürdüğü kaydedildi.

iPhone 7 WhatsApp kullanamayacak mı? Ekim 2024 WP kullanılamayacak telefon modelleri iPhone 7 WhatsApp kullanamayacak mı? Ekim 2024 WP kullanılamayacak telefon... Haberi Görüntüle

KATİL İSRAİL HASTANEYEDE ALIKOYDU

Bununla birlikte hastaneyi ablukaya alan siyonist askerleri yönetim ofisine de ateş açtı. İsrail askerleri hastaneye tehitler savuşturarak boşaltmak istediği belirtiliyor. Öte yandan İsrail askeleri, hasta nakline yardım eden bir çalışanı da rehin alarak götürüğü aktarılıyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading