İsrailli gazetecinin 'Şok Edici' Anı: Lübnan'da bina patlatırken kameralara yansıdı! Meslektaşlarından sert eleştiri!

İsrailli gazeteci Danny Kushmaro, İsrail ordusuyla birlikte Lübnan’ın güneyinde bir köye düzenlenen bir operasyona katıldı. Bu sırada bir binayı havaya uçurarak o anları kameraya kaydetti. Kushmaro’nun bu eylemi, meslektaşları arasında büyük tartışmalara yol açtı ve birçok İsrailli gazeteci tarafından "utanç verici" olarak değerlendirildi. Bu durum, gazetecilik etiği açısından ciddi bir tartışma başlattı.

Gündem

27.10.2024, 12:38

İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırıları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Lübnan'ın güneyindeki bir köye yönelik operasyona İsrailli gazeteci ve spiker Danny Kushmaro da katıldı. Kurşun geçirmez yeleğini giyip kaskını takan Kushmaro, patlayıcı yerleştirilmiş bir binayı havaya uçurdu.

O anlar, İsrail'in Kanal 12 Televizyonu'nda yayınlandı. Kushmaro, patlayıcı düzeneğini ateşleme sürecini anlatırken, aynı zamanda ilerideki gri binadan İsrail'in kuzeyine roket atıldığına dair bilgiler de paylaşıldı.

Ders saatleri düşürüldü mü? İlkokul, ortaokul ve liselerde dersler kaç dakika olacak? Ders saatleri düşürüldü mü? İlkokul, ortaokul ve liselerde dersler kaç... Haberi Görüntüle

İSRAİLLİ GAZETECİ BİNAYI HAVAYA UÇURDU

Danny Kushmaro, bir binaya yerleştirilen patlayıcıların yanında durarak önce dörtten geriye saydı ve ardından düğmeye basarak binayı havaya uçurdu. O anların yayınlanması, meslektaşları arasında büyük bir tepki uyandırdı. Çok sayıda İsrailli gazeteci, Kushmaro'nun bu eylemini "utanç verici" olarak değerlendirirken, gazetecilik etiği ve sorumluluğu hakkında önemli tartışmalar başlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading