İstanbul 29 Ekim Hadise ve Emir Can İğrek konseri iptal mi? İBB etkinlikleri iptal edilecek mi?

İstanbul 29 Ekim Hadise ve Emir Can İğrek konseri iptal mi? İBB etkinlikleri iptal edilecek mi?

TUSAŞ tesislerine düzenlenen terör saldırısı tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Saldırılarda 5 vatandaşımız şehit olurken 22 kişi de yaralandı. Saldırı sonrası Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin iptal edildiğini açıkladı. İstanbul'da İBB organizasyonunda Hadise ve Emircan İğrek'in konser vermesi bekleniyordu. İstanbul Yenikapı 29 Ekim Hadise ve Emir Can İğrek konseri iptal mi edilecek? soruları kentte yaşayanlar tarafından sorulmaya başlandı. Peki 29 Ekim'de İBB etkinlikleri iptal edilir mi?

Gündem

24.10.2024, 10:25

Ankara'da TUSAŞ tesislerine düzenlenen kanlı terör saldırısında 5 vatan evladı şehit düştü. Çok sayıda kişi de saldırıdan yaralı olarak kurtuldu ve hastanede tedavi ediliyor. Terör saldırısının PKK tarafından yapıldığı düşünülüyor. Saldırı sonrası Ankara Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin iptal edildiğini açıkladı. İstanbul'dan da benzer bir hamle gelme olasılığı oldukça yüksek. Bu gelişmeler ışığında İstanbul Yenikapı 29 Ekim Hadise ve Emir Can İğrek konseri iptal mi edilecek? İBB etkinlikleri iptal edilir mi? soruları konsere gitme planı yapan İstanbullular tarafından sorulmaya başlandı.

Son dakika... Öğretmenlere müjdeli haber: Öğretmenlik Mesleği Kanunu TBMM'de kabul edildi ve yasalaştı Son dakika... Öğretmenlere müjdeli haber: Öğretmenlik Mesleği Kanunu TBMM'de kabul... Haberi Görüntüle

İSTANBUL 29 EKİM HADİSE-EMİRCAN İĞREK KONSERİ İPTAL Mİ?

İstanbul Yenikapı'da İBB organizasyonunda Emir Can İğrek ve Hadise'nin konser vereceği açıklanmıştı. Konser günler öncesinden duyuruldu. Ankara'da gerçekleştirilen terör saldırısı sonucu konserlerin iptal edilip edilmeyeceğine dair henüz İBB'den bir duyuru gelmedi. Konsere katılmak isteyen vatandaşlarımızı ALO 153 Beyaz Masa'dan bilgi alması öneriliyor. 

Karar Resmi Gazete'de! Kadına Şiddet Araştırma Komisyonu kuruluyor Karar Resmi Gazete'de! Kadına Şiddet Araştırma Komisyonu kuruluyor Haberi Görüntüle

29 EKİM İBB ETKİNLİKLERİ İPTAL Mİ?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda Yenikapı Etkinlik Alanı’nda Emir Can İğrek ve Hadise konser verecekti. Konserlerin iptal olup olmadığına dair henüz resmi açıklama gelmedi.

Yarın Zonguldak 17 Ekim okullar tatil mi? Perşembe Zonguldak'ta okullara yağmur tatili var mı? Yarın Zonguldak 17 Ekim okullar tatil mi? Perşembe Zonguldak'ta okullara... Haberi Görüntüle

ANKARA'DA 29 EKİM KONSERLERİ İPTAL Mİ EDİLDİ?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden gelen açıklamada "Cumhuriyet Bayramı kapsamında gerçekleştirilecek olan tüm etkinlikler; Kahramankazan ilçemizde gerçekleşen hain terör saldırısı sebebiyle iptal edilmiştir.” dendi.

ABB organizasyonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Ebru Gündeş konser verecekti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading