Sitede Ara

İstanbul 30 Eylül okullar tatil mi? Pazartesi İstanbul’da okullara yağmur tatili var mı?

İstanbul 30 Eylül okullar tatil mi? Pazartesi İstanbul’da okullara yağmur tatili var mı?

Meteoroloji’den İstanbul için gelen gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı sonrasında bazı ilçelerde yoğunluklar arttı. Öğrencilerde yarın 30 Eylül’de okullar tatil mi sorusunun yanıtını İstanbul Valiliği’nden beklenmeye başlandı. Peki, İstanbul’da 30 Eylül okullara tatil var mı?

Gündem

30.09.2024, 01:13

Meteoroloji’den yeni haftaya girilirken İstanbul için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Uyarının sonrasında gece saatlerinde İstanbul genelinde yağış ve fırtına etkisini arttırdı.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Bu gece saatlerinden itibaren İstanbul’da yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sabah saatlerine kadar yerel olarak etkili olacağı tahmin edilen yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadeleri yer aldı.

Olumsuz hava koşullarının yaşanmasıyla birlikte İstanbul yarın 30 Eylül Pazartesi gününde okulların tatil ilan edilip edilmeyeceği merak konusu oldu.

İstanbul 30 Eylül okullar tatil mi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye F-16 mesajı: İhracat engelleri kaldırılmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye F-16 mesajı: İhracat engelleri kaldırılmalı Haberi Görüntüle

İSTANBUL’DA 30 EYLÜL OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji’den gelen gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı sonrasında İsatnbul’da yarın 30 Eylül’de okulların tatil olup olmadığı merak edilmekte. Ancak şu ana kadar İstanbul Valiliği’nden gelen bir haber olmadığından yarın 30 Eylül Pazartesi gününde İstanbul’da okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

0

2

0

2

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading